Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 250 (7251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzie tristă

Ioan Balan: „În Bucovina, transportul de călători cu trenul aproape că a fost desființat de Răzvan Cuc”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a anunţat că noul guvern care se va instala la Palatul Victoria nu va reclama „greaua moştenire”, şi asta pentru că orice om de bună credinţă poate vedea cu ochiul liber care este rezultatul ultimilor 7 ani şi jumătate de guvernare PSD. În opinia parlamentarului sucevean, în Bucovina lucrurile sunt poate mai grave decât în alte regiuni ale României şi totul prin „meritele” celor care au condus diferite ministere.

Ioan Balan l-a luat în colimator, printre alţii, pe Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, care a condamnat Bucovina la izolare.

„În Bucovina, transportul de călători cu trenul aproape că a fost desființat de Răzvan Cuc, PSD lăsând mii de oameni fără mijlocul de transport cu care făceau naveta la locul de muncă. În toată Moldova nu se lucrează deloc, la nici una dintre autostrăzile cuprinse în MasterPlanul de transporturi, adică Autostrada Unirii sau Autostrada Moldovei, deși sunt prioritățile României.

Răzvan Cuc, cel care a promis bucovinenilor marea cu sarea, nu a făcut decât să anuleze contracte de lucrări pe cele mai importante șantiere”, a arătat Ioan Balan.

Deputatul liberal a ţinut să precizeze că în Moldova s-a reușit să se construiască numai 1 metru de autostradă și acela nu din bani publici, ci din banii unui localnic, ca mesaj de disperare al unei întregi comunități izolate prin sărăcie și subdezvoltare.

„Celui mai nepriceput dintre miniștrii PSD care au avut șansa și banii europeni ca să construiască ceva pentru infrastructura din Moldova îi spun că nu va exista român care să nu fie informat asupra jafului pe care PSD l-a făcut la guvernare pe banii cetățenilor. Vom repara ceea ce a distrus PSD și ne vom apuca serios de reconstrucția României”, este mesajul lui Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean şi-a exprimat îngrijorarea că în ciuda faptului că au existat bani pentru diferite proiecte, în special din fonduri europene, aceştia nu au fost accesaţi, iar consecinţele sunt dintre cele mai grave, în special pentru această regiune a ţării.

„După atâția ani, Moldova continuă să conducă în topul sărăciei din Uniunea Europeană și continuă să fie regiunea din care au plecat cei mai mulți tineri la muncă în străinătate. Din 2012 și până astăzi, nici o investiție străină majoră nu s-a instalat în Moldova, ca să genereze locuri de muncă foarte bine plătite pentru tineri și venituri suplimentare pentru comunitățile locale, ca să se poată dezvolta”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „În Bucovina, transportul de călători cu trenul aproape că a fost desființat de Răzvan Cuc”.
 Vizualizări articol: 3562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: „În Bucovina, transportul de călători cu trenul aproape că a fost desființat de Răzvan Cuc”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei