Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 219 (7220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţie politică

Maricela Cobuz consideră că românii nu mai vor o nouă ”apocalipsă economică” marca PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava dr. Maricela Cobuz a susţinut, ieri, o declaraţie politică pe tema „Bunăstarea românilor – prioritate pentru Guvernul PSD”.

În cadrul declaraţiei politice, Maricela Cobuz a arătat că democraţia și statul de drept nu trebuie sacrificate pentru jocul politic în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din acest an. „România are nevoie de stabilitate politică. Cetăţenii români au nevoie de bunăstare economică, acces neîngrădit la educaţie, la sănătate, securitate și siguranţă. Românii merită mai mult, așa cum am promis prin programul de guvernare al PSD: creșteri salariale, ale pensiilor, ale burselor pentru studenţi, asigurarea la timp a subvenţiilor pentru agricultură, dotări cu aparatură medicală performantă în spitale, screening-uri pentru depistarea bolilor oncologice, tratamente moderne de ultimă generaţie, dar și construcţia de spitale, școli și autostrăzi”, a declarat Maricela Cobuz. Ea a arătat că Guvernul PSD a realizat aceste lucruri și continuă să realizeze politici bune  pentru fiecare clasă socială. Deputatul PSD de Suceava consideră că lupta dintre partidele politice parlamentare, difuzarea falselor informaţii și atacuri iminente la adresa instituţiilor și reprezentanţilor Guvernului României au condus la dezbinarea populaţiei și ura între cetăţenii români, cât și cei din diaspora.

„Cabinetul premierului Dăncilă continuă implementarea politicilor de guvernare, în ciuda atacurilor nefondate ale opoziţiei. Partidul Social Democrat este capabil să guverneze și singur, asumându-și stabilitatea politică necesară României. Românii nu mai vor o guvernare de dreapta, o nouă politică de austeritate a PNL-ului pentru fiecare clasă socială. Românii nu mai vor tăieri de salarii, de pensii, blocarea fondurilor europene, întârzierea plăţii subvenţiilor pentru agricultură sau chiar diminuarea lor”, a spus Maricela Cobuz. Ea a precizat că opoziţia, în mod special PNL, a criticat vehement Guvernul PSD și a prezentat cu răutate date despre economie, dar nu a venit niciodată cu un set de măsuri alternative sau un program de guvernare. „Bunăstarea românilor trebuie să rămână o prioritate pentru orice partid aflat la guvernare, tocmai de aceea, premierul Viorica Dăncilă a lansat Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor. Un acord între partidele politice parlamentare ar putea asigura continuarea creșterilor salariale, ale pensiilor, sprijinirea IMM-urilor și în special a Programului Start Up Nation, program ce a înfiinţat peste 17.000 de noi firme și a creat peste 35.000 de noi locuri de muncă”, a declarat Cobuz. Ea a mai adăugat că România nu este pregătită pentru o guvernare de dreapta, iar românii nu mai vor o nouă ”apocalipsă economică” marca PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maricela Cobuz consideră că românii nu mai vor o nouă ”apocalipsă economică” marca PNL.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Maricela Cobuz consideră că românii nu mai vor o nouă ”apocalipsă economică” marca PNL1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei