Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 219 (7220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ioan Stan acuză comportamentul lipsit de normalitate al președintelui României, Klaus Iohannis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a acuzat comportamentul lipsit de normalitate al președintelui României, Klaus Iohannis, în condițiile în care acesta apare în întreaga țară pe afișe în care clamează „O Românie normală”. Ioan Stan a spus că acest mesaj dă bine la electorat, însă problema este ce înseamnă „normal” pentru Klaus Iohannis. „Dacă normal înseamnă să boicotezi activitatea Guvernului prin decizii împotriva unei guvernări constituționale, menite să asigure un traseu corect, licit către binele românilor, atunci nu mai știu eu ce înseamnă normal. Săptămâna și faultul bifează domnul președinte în agenda sa electorală și în strădania sa de a împiedica funcționarea Guvernului. În accepțiunea sa despre normalitate intră, fără rezerve, desconsiderarea dreptului la plată al unor categorii de salariați ce și-au prestat corect munca.  Acest joc politic s-a desfășurat pe seama a mii de angajați din ministerele vacantate de ALDE, iar povestea cu delegarea atribuțiilor miniștrilor demisionari e, în cel mai bun caz, încă o dovadă de dispreț, dacă nu de viclenie. Astfel de delegări încetează odată cu mandatul titularului. Oare cât ar fi durat revenirea la o reală normalitate dacă ar fi fost lăsată la discreția celui care  o declară pe panourile publicitare?”, a spus Ioan Stan. El consideră că ar fi mai corect ca șeful statului să recunoască aversiunea care îi determină atitudinea față de bugetari, față de pensionari pentru că în mod evident, „împreună cu acoliții săi”, îi amenință oricând au ocazia că o să le taie veniturile. Liderul PSD Suceava a mai precizat că blocajul este sportul preferat al președintelui României și al celor ce îi alcătuiesc „trena politică”. „Blocajul a orice poartă amprenta guvernamentală, chiar dacă în acest mod se aduc deservicii intereselor României. Nici măcar nu se sfiește să-și declare această atitudine,  afirmând, cu privire la pactul propus de prim-ministru întru protejarea veniturilor românilor, <citim și mergem mai departe>. Nici nu ne îndoim că  prezervarea unor drepturi deja câștigate de români prin strădania PSD și în conformitate cu prevederile programului de guvernare pentru care am fost votați de poporul român nu constituie factor de interes pentru Iohannis”, a mai afirmat Ioan Stan. Nu în ultimul rând, el a arătat că în așa-zisa logică a lui Klaus Iohannis părerea exprimată prin vot a românilor nu contează, la fel cum nu contează nici faptul că guvernarea PSD a mărit pensiile și salariile, sau că România înregistrează a doua valoare a creșterii economice din Uniunea Europeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan acuză comportamentul lipsit de normalitate al președintelui României, Klaus Iohannis.
 Vizualizări articol: 1750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan acuză comportamentul lipsit de normalitate al președintelui României, Klaus Iohannis1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei