Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 123 (7124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

La Consiliul Județean Suceava au fost semnate două proiecte europene pentru reabilitarea unor unități școlare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Consiliul Județean Suceava au fost semnate, ieri, două proiecte cu finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea a două unități școlare. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și directorul Agenției pentru Dezvoltare Nord – Est, Vasile Asandei, au semnat un proiect în valoare de aproape 800.000 de euro (3,76 milioane de lei) pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniței Speciale din municipiul Fălticeni. „Fălticeniul primește circa 800.000 de euro la grădinița specială, unitate care se află în subordinea Consiliului Județean Suceava. Această grădiniță are 101 copii și circa 60 de cadre didactice. Acest proiectul depus de CJ Suceava pe fonduri europene se referă la reabilitarea clădirilor de la această grădiniță. Și avem în vedere în primul rând izolarea clădirii, dar și schimbarea acoperișului, hidroizolații, amenajări interioare, schimbarea tâmplăriei și o serie de amenajări la instalația termică a acestor clădiri”, a arătat Gheorghe Flutur. El a spus că instituția pe care o conduce aștepta de mult acest proiect, care este finanțat prin Programul Operațional Regional, axa 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Flutur a amintit că în ultimii ani, în județul Suceava au fost semnate mai multe proiecte cu finanțare europeană, printre care cele pentru reabilitarea cazinoului din Vatra Dornei, Muzeul Lemnului de la Câmpulung Moldovenesc, cele pentru mănăstirile Probota, Bogdana, Dragomirna, dar și proiecte de turism la Gura Humorului și Vatra Dornei. „Și municipiul Suceava are multe proiecte legate de dezvoltare urbană, toate proiecte pe fonduri europene. Îndemnul meu către colegii mei, dar și către primari este ca în continuare să accesăm cât mai mulți bani europeni și așteptăm cu nerăbdare să semnăm și alte proiecte”, a spus Gheorghe Flutur.

 

Școala gimnazială din Ciocănești va fi dotată printr-un proiect cu fonduri europene

Președintele CJ Suceava a fost prezent, ieri, și la semnarea de către primarul din Ciocănești, Radu Ciocan, a contractului pentru un proiect cu fonduri europene pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea şcolii gimnaziale din această comună. Gheorghe Flutur a arătat că acest proiect are o valoare de 2,75 milioane de lei (circa 550.000 de euro), fondurile urmând că fie folosite pentru achiziționarea de echipamente și mobilier nou pentru desfășurarea activității de învățământ la cele mai înalte standarde europene. Flutur a arătat că acest proiect vine în completarea investițiilor pe care Primăria Ciocănești le-a făcut din fonduri proprii pentru modernizarea Școlii Gimnaziale din Ciocănești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Consiliul Județean Suceava au fost semnate două proiecte europene pentru reabilitarea unor unități școlare.
 Vizualizări articol: 3428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Consiliul Județean Suceava au fost semnate două proiecte europene pentru reabilitarea unor unități școlare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare bătrânească de cartofi cu leurdă (de post) Este foarte uşor de făcut, dar foarte gustoasă. Nu se recomandă a se consuma seara, pentru că dimineaţă vom mirosi foarte puternic a usturoi. Dacă această mâncare delicioasă este consumată în timpul zilei, problema mirosului neplăcut... Citeşte