Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 118 (7119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidat independent

Gregoriana Tudoran: „Mă voi bate ca România să redevină o ţară în care să vrei să trăieşti”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gregoriana Tudoran, unul dintre cei trei candidaţi independenţi care se luptă pentru a obţine un loc în Parlamentul European la alegerile de duminică, 26 mai, a făcut un tur de forţă prin Bucovina. A vizitat mai multe zone ale judeţului şi a discutat cu mii de persoane în cele aproape patru săptămâni de campanie electorală.

Susţinută de asociaţia „Împreuna pentru A8”, care se bate de ani de zile pentru drumuri la nivel european, dar şi de asociaţia „Pro Infrastructură” din Bucureşti, Gregoriana Tudoran crede că e timpul ca societatea civilă, ca oamenii care s-au săturat de promisiunile partidelor politice să ia atitudine şi să voteze pentru un candidat independent.

Gregoriana Tudoran a precizat că principalul ei scop este acela de a iniţia şi a susţine proiecte în urma cărora România să poată primi bani care să se ducă pentru infrastructură, respectiv autostrăzi şi spitale regionale.

Ca exemplu, candidatul independent care se regăseşte la poziţia a 14-a pe buletinul de vot a venit cu ceea ce se petrece în ţările din vecinătate, respectiv Ungaria şi Polonia. În România, din 2009 şi până în prezent s-au construit numai 544 de kilometri de autostradă, de două ori mai puţin ca în Ungaria şi de patru ori mai puţin ca în Polonia.

„Susţin şi militez de mulţi ani pentru marile proiecte de infrastructură ale României, cu prioritate cele din transport, sănătate şi educaţie. E o ruşine naţională ca la 100 de ani de la Marea Unire, România să fie, în fapt, mai puţin unită ca niciodată”, a arătat Gregoriana Tudoran.

În afara organizaţiilor civice din România, Gregoriana Tudoran are şi susţinerea mai multor organizaţii ale românilor din diaspora care nici ei nu mai vor ca România să fie victima promisiunilor mincinoase ale clasei politice de la Bucureşti.

„Am toate competenţele necesare pentru a mă bate pentru România şi pentru regiunea istorică a Moldovei şi Bucovinei şi din Parlamentul European. Cunosc în detaliu toate mecanismele şi instituţiile europene, am un doctorat în Managementul Instituţiilor Financiare, ştiu două limbi străine, iar din 2010 sunt consultant în Afaceri Europene, Servicii Financiare şi Management de proiect în Belgia şi susţin voluntar proiecte care ajută România să se dezvolte. Mă voi bate ca România să redevină o ţară în care să vrei să trăieşti, să-ţi creşti copiii în siguranţă sănătoşi şi cu educaţie de calitate”, a mai spus Gregoriana Tudoran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gregoriana Tudoran: „Mă voi bate ca România să redevină o ţară în care să vrei să trăieşti”.
 Vizualizări articol: 4108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Gregoriana Tudoran: „Mă voi bate ca România să redevină o ţară în care să vrei să trăieşti”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei