Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 115 (7116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu: Nici așchia pesedistă nu sare departe de trunchi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, a declarat că în ultimele zile opinia publică asistă „la o penibilă” încercare a unei așchii desprinse din PSD de a duce în eroare locuitorii județului Suceava. Constantin Daniel Cadariu a spus că în acest caz este vorba despre o persoană care în perioada de tristă amintire 2012-2016 a făcut mai degrabă #nimic pentru acest județ, fiind braț la braț cu șeful și prietenul său, premierul PSD din acea vreme.
„Ieșirile din ultima vreme, mai dese taman în perioada campaniei electorale, seamănă cu pozatul din tufișuri spre a surprinde pe cineva. Nu este în trendul vremurilor. Nici radarele nu mai pot fi ascunse. Vedem așadar scenete cu un personaj care se cocoață ba pe Spital, ba pe Aeroport sau pe Cetate, pe DJ-uri sau la gropile de gunoi, la veceurile din fundul curții, doar-doar oamenii vor uita că și guvernul lui, ca toate guvernele PSD, nu au făcut nimic pentru județul Suceava. Poate că măcar după campania electorala va avea decența să recunoască dezastrul lăsat de o administrație pesedistă județeană și națională”, a declarat Cadariu. El a spus că județul are un aeroport modernizat în urma unui proiect realizat de administrația de dreapta, și care a fost întârziat ani de zile de PSD, până ce Aeroportul Suceava ,,a pierdut trenul”, iar Iașiul a beneficiat de acest lucru, atrăgând companii de zbor pe aeroportul lui. „Nici un sprijin de la guvernul PSD pentru Aeroport, județul fiind obligat să împrumute bani pentru a se dezvolta. Trebuie să știe sucevenii cine a cedat în fața Iașiului la proiectul modernizării drumurilor județene de pe axa Suceava- Iași, CJ Iași fiind acceptat lider pe întregul proiect, lucru care nu s-a întâmplat și în cazul altor proiecte din regiune, fiecare județ având de la început posibilitatea să gestioneze proiectul. A trebuit să așteptăm proiectul de la Iași, documentația venind cu întârziere. Plus că la acest proiect guvernul PSD a făcut un ghid necorelat cu legislația! Un proiect încâlcit, așadar”, a arătat senatorul PNL de Suceava.

 

Cadariu: O caracteristică a guvernării PSD este blocarea de proiecte

Constantin Daniel Cadariu a subliniat că o caracteristică a guvernării PSD este blocarea de proiecte, social-democrații fiind cei care din totdeauna au ignorat și izolat județul Suceava, condamnându-l la subdezvoltare.

„Așa au făcut și cu centura Sucevei, unde nu au vrut să finalizeze investiția ani de zile, deşi mai rămăsese de făcut mai puțin de 20%. PSD ne-a lăsat proiecte încâlcite, un morman de metri cubi de studii de fezabilitate. Azi, PSD și o așchie sărită din trunchiul său vin să ne spună aberații, cocoțați pe realizări care nu le aparțin, fugind de mizeriile lăsate la tot pasul. Ce treabă au ei cu UPU, sau cu Cetatea, sau Aeroportul? Mai bine ar vorbi despre povara pusă pe umerii județului prin acel dezastros <Utilități și Mediu> care a nenorocit județul, sau de întârzierile la Centură, de problemele  lăsate în gestionarea deșeurilor. Toaletele din fundul curții tot ale lor sunt. Toate acestea dau un miros neplăcut, dar ei nu par a fi deranjați pentru că stau cocoțați pe realizări care nu le aparțin”, a mai declarat Cadariu. El a mai arătat că așa cum nu au putut dezinforma populația județului Suceava în vara lui 2016, așa va fi și pe 26 mai și la viitoarele alegeri. „Același lucru se va întâmpla și în viitor, pentru că se ştie că așchia nu sare departe de trunchi ,chiar dacă umblă cu cioara vopsită”, a încheiat Daniel Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu: Nici așchia pesedistă nu sare departe de trunchi.
 Vizualizări articol: 2595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu: Nici așchia pesedistă nu sare departe de trunchi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei