Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 113 (7114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Marian Andronache: PMP se va lupta în Parlamentul European pentru creşterea subvenţiilor pentru agricultură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PMP din judeţul Suceava pentru Parlamentul European, Marian Andronache, a anunţat că viitorii europarlamentari ai acestui partid vor avea ca obiectiv creşterea subvenţiilor pentru agricultorii şi fermierii din România. Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a arătat că în momentul de faţă subvenţia la hectarul de teren agricol pentru fermierii români este la jumătatea celei din Franţa. „Din acest motiv vom lupta pentru creşterea subvenţiilor pentru agricultura din România şi din alte state care au aderat mai târziu la Uniunea Europeană. Astfel, cu ocazia dezbaterilor pentru bugetul 2021-2027, europarlamentarii PMP vor susţine creşterea subvenţiilor pentru agricultură alocate noilor membri ai Uniunii la un nivel apropiat sau egal de cel al vechilor membri ai Uniunii Europene”, a declarat Marian Andronache.

El a subliniat faptul că viitorii europarlamentari ai PMP se vor lupta pentru echitate în acest domeniu şi vor încerca să coalizeze toate statele din Europa de Est, toţi membrii noi ai UE, pentru a obţine o creştere a subvenţiei. „Asta deoarece la un hectar de pământ agricol un fermier român primeşte 196 euro, foarte aproape de cel polonez, care având trei ani înaintea noastră la intrare în UE are subvenţia mai mare. Dar, agricultorul care pune grâu în Franţa are 400 euro la ha, dublu faţă de cel român”, a mai declarat candidatul PMP din judeţul Suceava pentru Parlamentul European. El a amintit că programul PMP pentru alegerile europarlamentare este intitulat ,,Mai multă integrare, mai multă prosperitate” şi include mai multe proiecte majore, printre care creşterea subvenţiilor pentru agricultură, punerea în funcţiune a căii de navigaţie Constanţa - Rotterdam, apărarea drepturilor celor 3,5 milioane de români plecaţi la muncă în Europa şi promovarea obiectivului de ţară propus de PMP, respectiv reîntregirea ţării prin unirea cu Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: PMP se va lupta în Parlamentul European pentru creşterea subvenţiilor pentru agricultură.
 Vizualizări articol: 2275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Andronache: PMP se va lupta în Parlamentul European pentru creşterea subvenţiilor pentru agricultură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei