Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 103 (7104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţie de presă

Dumitru Mihalescul: „Succesul PNL de la Legea bugetului a devenit realitate, în numai câteva zile copiii vor primi alocaţiile majorate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul care, alături de colegul şi prietenul său parlamentarul Robert Sighiartău, s-a luptat aproape un an cu cei din PSD şi ALDE pentru majorarea alocaţiilor de stat pentru copii, se declară extrem de bucuros că unul dintre proiectele sale a devenit realitate chiar de la 1 aprilie, iar în zilele următoare copiii vor primi alocaţiile majorate de la 84 la 150 de lei, iar cei mai mici, copiii cu vârste între 0 şi 2 ani, de la 200 la 300 de lei.

Dumitru Mihalescul a declarat: „Sunt tare bucuros că am reuşit ca parlamentar să fac un lucru foarte bun pentru cei peste patru milioane de copii care trăiesc în România. Dacă nu aş fi luat iniţiativa, alături de Robert Sighiartău, şi nu am fi depus proiecte legislative şi amendamente, nici anul acesta alocaţiile de stat nu s-ar fi majorat. Cred că aţi văzut cu toţii cum s-au opus cei din PSD şi ALDE, în frunte cu şeful lor, Liviu Dragnea, pentru ca alocaţiile să nu fie majorate. Nu ştiu de unde au atâta ură faţă de copii şi nu înţeleg de ce nu fac nici o investiţie în viitorul acestora. Dezinteresul lor pentru soarta copiilor români vine şi din faptul că aceştia nu votează. Dacă ar fi votat, atunci am fi văzut cât de grijulii erau cu toţi copiii. Cei din PSD şi ALDE nici măcar nu ştiu câţi copii săraci depind de această alocaţie de stat şi că ea îi va stimula şi mai tare să meargă la şcoală, să aibă ce mânca sau să-şi cumpere hăinuţe. Sute de mii de familii care au copii vor simţi direct această creştere şi am toată încrederea că ea va ajuta copiii să aibă o viaţă mai bună”.

 

Mihalescul: „Noi, cei din PNL, vrem să avem grijă de toţi românii, mai ales de copii, care sunt viitorul acestei ţări”

Deputatul sucevean mai arată că împreună cu Robert Sighiartău se va lupta pentru succesul unui alt proiect, depus în Parlament încă de anul trecut, legat tot de alocaţia pentru copii şi care prevede ca aceasta să crească în fiecare an cel puţin cu cât s-au majorat preţurile, astfel ca puterea de cumpărare a alocaţiei să rămână constantă şi chiar să crească.

„Să ne ajute Dumnezeu să reuşim şi cu acest proiect, pentru că noi, cei din PNL, vrem să avem grijă de toţi românii, mai ales de copii, care sunt viitorul acestei ţări. Dacă nu investim în copii, atunci în ce să investim?”, a încheiat Dumitru Mihalescul, deputat PNL ales în circumscripţia electorală nr. 35 Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Succesul PNL de la Legea bugetului a devenit realitate, în numai câteva zile copiii vor primi alocaţiile majorate”.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul: „Succesul PNL de la Legea bugetului a devenit realitate, în numai câteva zile copiii vor primi alocaţiile majorate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei