Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 97 (7098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Băişanu a votat pentru repatrierea aurului pentru că USR şi UDMR s-au opus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băişanu, a votat, ieri, pentru repatrierea rezervei de aur a României de la Londra deoarece USR şi UDMR s-au opus. Alexandru Băişanu a declarat de la tribuna Parlamentului că iniţial deputaţii ALDE intenţionau să se abţină de la acest vot, dar în cele din urmă au decis să voteze după ce au constatat că cele două partide se opun. „Primul partid este USR, şi ştim clar că acolo există deputaţi care nu au nici o legătură cu interesul acestei ţări şi al acestui neam, ci al altora. Al doilea partid este UDMR, reprezentat de deputaţii maghiari, care se opun. În momentul acesta sunt hotărât să votez <da> numai şi numai pentru aceasta. Dacă ei se opun înseamnă că ştiu ei de ce se opun. Şi dacă legea va pica la Curtea Constituţională, e dreptul Curţii să stabilească”, a declarat Băişanu.

El a spus că Banca Naţională a României nu este stat în stat, iar Parlamentul este cel care hotărăşte şi destinele aurului românesc şi ale Băncii Naţionale şi ale celorlalte instituţii ale statului. „Încercaţi să nu mai minţiţi şi să nu mai împroşcaţi cu mizerii, cu minciuni pentru opinia publică pentru a-i convinge pe cetăţenii români că dumneavoastră doriţi binele ţării, iar această guvernare este împotriva ei. Este un fals total. Şi iar vă propunem să veniţi cu soluţii, nu cu negarea a ceea ce facem noi în acest moment”, a încheiat parlamentarul ALDE de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu a votat pentru repatrierea aurului pentru că USR şi UDMR s-au opus.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Băişanu a votat pentru repatrierea aurului pentru că USR şi UDMR s-au opus1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei