Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 86 (7087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îngrijorător

Ioan Balan: „Angajaţii Poştei sunt şantajaţi cu pierderea locului de muncă dacă nu fac muncă în folosul lui Dragnea şi al PSD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan şi-a exprimat profunda îngrijorare vizavi de modul cum tot mai multe instituţii publice sunt subordonate partidelor de guvernământ. Parlamentarul sucevean a adus în atenţie ceea ce se petrece la Poşta Română şi este de părere că aceste derapaje nu fac decât să împingă o ţară întreagă către o politică de subjugare.

„Liviu Dragnea ştie că românii vor sancţiona PSD şi ALDE la următoarele alegeri, motiv pentru care recurge la tot felul de măsuri, care mai de care mai abuzive. După ce a dat ordin să se pună căluş în gura presei independente, care nu aduce ode <înaltului conducător>, să închidă televiziuni şi ziare, am aflat acum că a obligat o întreagă companie deţinută de statul român, mai precis Poşta Română, să îşi transforme angajaţii în armată de propagandişti pentru partidul stat. Este cu totul abuziv modul în care PSD se foloseşte de miile de agenţi poştali, care muncesc pe un salariu derizoriu, uneori şi peste 12 ore pe zi, şi sâmbete şi duminici, ca să-i facă lui Dragnea campanie electorală. Este cu totul condamnabil cum PSD, care şi-a numit directorul Poştei Române şi care conduce şi sindicatul poştaşilor, a ajuns atât de jos încât şantajează angajaţii Poştei cu pierderea locului de muncă dacă nu fac muncă în folosul lui Dragnea şi al PSD”, a arătat Ioan Balan.

Pe de altă parte, deputatul liberal a făcut referire şi la ziarele transmise de PSD către pensionari, ziar în care sunt strecurate intenţionat o mulţime de dezinformări.

„Dacă PSD vrea într-adevăr să trimită pensionarilor materiale informative, atunci să scrie în ele de ce în anul 2018 punctul de pensie s-a majorat cu 6 luni întârziere, iar anul acesta pensiile cresc cu o întârziere şi mai mare, de 8 luni! Să scrie în materialele pe care le trimite prin Poşta Română cum a ieşit Liviu Dragnea la tribuna Parlamentului şi a spus despre proiectul PNL de dublare a alocaţiilor de stat pentru copii că este <pură demagogie>. Să-şi ceară scuze milioanelor de copii cărora a vrut să le taie alocaţia majorată de PNL şi să recunoască că a reuşit să blocheze majorarea alocaţiilor de la 1 martie, pentru a mai face economii la buget pentru o lună. Oricât de mult s-ar strădui PSD şi Dragnea să dreagă busuiocul după o guvernare eşuată cu totul, oamenii nu mai au încredere în ei. Lecţia pe care le-o va da cetăţeanul român va fi în cabina de vot. În 26 mai, românii vor alege cei mai competenţi candidaţi, adică cei propuşi de PNL, şi vor da un răspuns favorabil la întrebarea propusă de Preşedintele României pentru referendum”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „Angajaţii Poştei sunt şantajaţi cu pierderea locului de muncă dacă nu fac muncă în folosul lui Dragnea şi al PSD”.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: „Angajaţii Poştei sunt şantajaţi cu pierderea locului de muncă dacă nu fac muncă în folosul lui Dragnea şi al PSD”0.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei