Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 73 (7074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Angelica Fădor: Singurul lucru realizat de guvernele PSD pentru modernizarea DN 18 a fost prelungirea termenelor de finalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a criticat, într-o declaraţie politică, actuala guvernare PSD pentru prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor de modernizare a DN 18 de la Iacobeni la Moisei. Angelica Fădor a declarat că Guvernarea PSD-ALDE dovedeşte, în fiecare zi, prin tot ceea ce face, că reprezintă un dezastru pentru viaţa românilor şi că este o frână pentru dezvoltarea ţării. „Aflăm în fiecare zi că măreţele proiecte prevăzute în Programul de Guvernare nu pot fi puse în aplicare ba din cauza statului paralel, ba din cauza opoziţiei, ba din cauza preşedintelui Klaus Iohannis, mai puţin din cauza incompetenţei crase a  guvernanţilor care au fost aleşi pe sprânceană de Liviu Dragnea. O transpunere în practică a incompetenţei guvernării PSD este proiectul de modernizare a DN 18 început încă din 2012 şi care nici până acum, în 2019, nu s-a finalizat, deşi trebuia încheiat în doi ani”, a precizat deputatul PNL Suceava. Angelica Fădor a mai spus că proiectul de modernizare a Drumului Naţional 18 Iacobeni-Moisei, un drum de circa 80 de kilometri, foarte necesar zonei Bucovinei şi Maramureşului, este o lucrare începută de când PSD a preluat guvernarea în 2012. Fădor a explicat că finanţarea acestui proiect era asigurată prin Banca Europeană de Investiţii printr-un program amplu şi important realizat de ministrul Anca Boagiu şi trebuia să fie finalizat în august 2013.

„În 2014 contractul cu firma care executa lucrările a fost reziliat pentru că cei care trebuiau să urmărească derularea proiectului nu s-au interesat de ce nu se lucrează. Abia în 2016 a fost semnat un nou contract, având ca termen de finalizare 2017. Singurul lucru pe care l-au realizat guvernele PSD care s-au perindat de atunci a fost prelungirea termenelor de finalizare pentru modernizarea acestui drum”, a declarat deputatul liberal.

 

Angelica Fădor: Cum poate un ministru al Transporturilor să spună că lucrările sunt în grafic, dacă termenul de finalizare a fost amânat cu încă un an?

Ea a subliniat că la începutul săptămânii a aflat cu surprindere de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că se estimează că investiţia va fi finalizată în noiembrie 2019, ceea ce înseamnă mai mult de un an de întârziere faţă de promisiunile făcute în 2018, atunci când termenul de finalizare se prelungise deja cu încă un an.

„Anul trecut, deşi am atras atenţia că investiţia este subfinanţată, premierul Viorica Dăncilă a declarat cu nonşalantă că se asigură întreaga finanţare necesară şi că nu vor exista probleme. Din păcate, aşa cum se întâmplă de obicei, realitatea din teren o contrazice pe doamna Dăncilă. Mă întreb cum poate un ministru al Transporturilor să spună că lucrările la acest drum sunt în grafic, aşa cum a declarat Răzvan Cuc în urmă cu trei săptămâni la Suceava, dacă termenul de finalizare a fost amânat cu încă un an? Sper ca acesta să nu dea vina, din nou, pe statul paralel, în loc să recunoască faptul că ministerul pe care îl conduce nu este în stare să asigure plăţile pentru lucrările executate, mai ales că, din raportările CNAIR, se vede clar că nu au fost nici acum plătite integral lucrările executate în 2018”, a mai afirmat Angelica Fădor. Ea a adăugat că Guvernul PSD-ALDE nu va putea să mai guverneze cu „minciună şi incompetenţă”, iar românii vor transmite, la vot, un semnal clar faţă de „această guvernare nefericită”, care acţionează doar în interesul liderilor de partid şi împotriva românilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Singurul lucru realizat de guvernele PSD pentru modernizarea DN 18 a fost prelungirea termenelor de finalizare.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelica Fădor: Singurul lucru realizat de guvernele PSD pentru modernizarea DN 18 a fost prelungirea termenelor de finalizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei