Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 4 (7005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Rădulescu: Pârtia de pe Rarău a putut fi finalizată printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii PSD de Suceava şi colegii din Guvern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat, la inaugurarea pârtiei de schi din Câmpulung Moldovenesc, de pe masivul Rarău, că această investiţie va dinamiza foarte mult turismul atât la nivelul acestui municipiu, cât şi în tot judeţul şi în zona Moldovei. Alexandru Rădulescu a subliniat faptul că inaugurarea noii pârtii de schi de pe Rarău este un eveniment extrem de importat atât pentru Câmpulung Moldovenesc, cât şi pentru judeţul Suceava.

Rădulescu a spus că această investiţie este o completare a celorlalte pârtii din judeţ, concurenţa între acestea nefăcând altceva decât să crească nivelul calităţii. „Sunt bucuros să spun şi fără falsă modestie ştiu că nu e momentul de politizare, că această pârtie a putut fi finalizată doar printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii social-democraţi suceveni şi colegii lor din Guvern. Şi mărturie stau şi aceste vizite ale miniştrilor Turismului în judeţul Suceava, care s-au încununat cu această realizare la care participăm cu toţii. Cred că va urma şi tronsonul doi al pârtiei, dar e o situaţie mult mai complicată. Dar trebuie spus că tot PSD a iniţiat un demers legislativ prin care anumite obiective de interes public să poată fi construite şi în zonele de rezervaţie naturală”, a declarat deputatul PSD de Suceava.

El a precizat că al doilea tronson al pârtiei de pe Rarău ar trebui construit într-o zonă a sitului Natura 2000, însă consideră că poate fi găsită o soluţie prin care „să împăcăm” protecţia mediului cu o zonă de divertisment, care ar determina creşterea economică a judeţului Suceava. „Poate o să consideraţi că este o mică răutate, dar l-am întrebat şi pe primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, pe domnul Mihăiţă Negură, cum se explică faptul că atunci când am avut această iniţiativă legislativă, care a fost adoptată, colegii noştri, parlamentarii liberali suceveni, au votat împotrivă. Ar trebui să-şi întrebe colegii de partid de ce este posibil aşa ceva, pentru că noi am avut în vedere exact posibilitatea de a extinde această pârtie”, a spus Alexandru Rădulescu.

Deputatul sucevean a spus că atât el, cât şi senatorul Ioan Stan au discutat cu ministrul Graţiela Gavrilescu despre modul în care ar fi posibilă extinderea actualei pârtii de schi de pe Rarău, situaţie care nu este unică în Câmpulung Moldovenesc. „În final vreau să fac o glumă, în sensul că la nici o lună de la constituirea, cum se cheamă, Liga nord liberală, Liga nordului liberal, uitaţi că deja proiectele vin grămadă peste Câmpulung Moldovenesc. Că sunt finanţate de Guvernul PSD e altă problemă, dar uitaţi că s-a finalizat pârtia de schi şi ştiu că domnul primar are măcar câteva proiecte în derulare prin PNDL, care se apropie de finalizare tot printr-un program guvernamental”, a declarat Alexandru Rădulescu, el adăugând că acest lucru demonstrează echidistanţa Guvernului social-democrat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădulescu: Pârtia de pe Rarău a putut fi finalizată printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii PSD de Suceava şi colegii din Guvern.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Rădulescu: Pârtia de pe Rarău a putut fi finalizată printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii PSD de Suceava şi colegii din Guvern1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei