Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 64 (6774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revenire

Marian Andronache a anunțat că patru membri ai organizației PMP din Baia au renunțat la demisiile din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți membri ai organizației PMP din comuna Baia au revenit asupra demisiilor pe care le-au anunțat în cadrul ședinței Conferinței Județene de Alegeri. Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat că în prima ședință a noului Comitet Executiv Județean s-a luat în discuție cererea de demisie a 18 membri ai partidului din filiala din comuna Baia. De precizat că în timpul ședinței de alegeri pentru conducerea județeană a PMP Suceava, 18 membri din filiala Baia și-au depus demisia din partid. Marian Andronache a anunțat că după această ședință, patru dintre cei 18 membri au anunțat că au revenit asupra demisiilor. Andronache a spus că unul dintre cei patru este consilier local în Baia. „Patru dintre acești membri și-au retras demisiile pentru că au fost dezinformați. Și-au dat seama că lucrurile nu au stat așa cum le-au fost aduse la cunoștință de către președintele de organizație locală”, a spus liderul PMP Suceava. El a arătat că alți trei membri PMP care și-au dat demisiile și au renunțat la această decizie erau pe lista de candidați pentru Consiliul Local Baia. Marian Andronache a explicat că aceștia ar urma să-i înlocuiască în deliberativul local pe trei consilieri ai PMP care nu au renunțat la decizia de a demisiona din partid.

„În comuna Baia avem patru consilieri locali. Unul și-a retras demisia, iar trei au demisionat. Și pentru că nu ne dorim ca la Baia să rămânem fără consilieri locali vom transmite în perioada următoare către Consiliul Local Baia propunerile de înlocuire a consilierilor care și-au prezentat demisiile. Nu vrem să rămânem fără consilieri locali în Baia pentru că asta ar însemna alegeri în acea comună, o cheltuială suplimentară la bugetul primăriei și o întreagă bătaie de cap pentru Consiliul Local de acolo”, a declarat președintele PMP Suceava.

Marian Andronache a spus că organizația PMP Baia va fi reconstituită, prin aducerea de noi membri și prin organizarea de alegeri pentru un nou consiliu executiv local. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache a anunțat că patru membri ai organizației PMP din Baia au renunțat la demisiile din partid.
 Vizualizări articol: 1054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Andronache a anunțat că patru membri ai organizației PMP din Baia au renunțat la demisiile din partid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei