Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2017 - Anul XXII, nr. 287 (6703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

PSD Suceava critică „lamentările” lui Gheorghe Flutur cu privire la finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni au criticat ultimele declaraţii ale preşedintelui liberal al Consililui Judeţean Suceava, cu privire la lipsa fondurilor pentru finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Într-un comunicat de presă transmis de PSD Suceava se arată că „lamentările” lui Gheorghe Flutur referitoare la finalizarea pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc ridică mai multe întrebări. „Ce dimensiune poate avea demagogia dumnealui şi dorinţa de a se erija, în ochii sucevenilor, în rolul celui care poate pune presiune pe guvern cât timp nu a realizat nici un demers concret şi s-a mulţumit cu a face simple solicitări prin intermediul comunicatelor de presă?”, se precizează în comunicat. Social-democraţii mai întreabă şi „care este dimensiunea ipocriziei dumnealui” încât să ajungă să solicite Ministerului Turismului şi Ministerului Finanţelor Publice să grăbească alocarea sumelor necesare finalizării pârtiei de pe Rarău, cu toate că şeful administraţiei judeţene ştie foarte bine că aceste sume au fost alocate deja, dar şi că documentaţia incompletă trimisă la minister de către beneficiar a întârziat decontarea sumelor solicitate şi că acest lucru se va realiza săptămâna viitoare.

„Cât de meschine sunt încercările dumnealui şi ale colegilor săi din PNL de a induce permanent sucevenilor ideea că judeţul Suceava este ignorat de guvernarea PSD-ALDE şi că alocările financiare se fac pe criterii politice?”, mai precizează social- democraţii suceveni.

 

PSD Suceava arată că mai multe localităţi conduse de primari PNL au primit sprijin de la actualul Guvern

PSD Suceava a subliniat faptul că în aceste zile, Guvernul a alocat, prin Ministerul Sănătăţii, aproape nouă milioane lei pentru Spitalul Judeţean Suceava, 7,5 milioane lei, din fondul de rezervă, pentru asigurarea alimentării cu energie termică a municipiilor Suceava şi Vatra Dornei, 37 milioane lei, tot din fondul de rezervă, pentru sprijinul comunelor Moldoviţa, Straja, Brodina, aflate în pragul insolvenţei, iar la sfârşitul lunii noiembrie, din acelaşi fond de rezervă, Guvernul a alocat cinci milioane lei pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copiilor Suceava, pentru protecţia copilului şi pentru persoanele adulte cu handicap. „Cu obişnuita-i ignoranţă voită, dumnealui nu observă o simplă coincidenţă, şi anume că în fruntea primăriilor care au beneficiat de sprijinul guvernului social-democrat, Vatra Dornei, Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, sunt colegii săi de partid (PNL/PDL), iar cei care au dus în pragul insolvenţei primăriile comunelor Moldoviţa, Straja, Brodina, prin gestionarea defectuoasă a fondurilor europene, au fost tot colegii săi, primari PDL, din mandatul 2012-2016”, mai precizează PSD Suceava.

Social-democraţii suceveni consideră că permanenta preocupare a liderului liberal sucevean, Gheorghe Flutur, „pentru dezinformarea opiniei publice sucevene” ar trebui să se transforme într-o permanentă preocupare pentru colaborarea cu parlamentarii social-democraţi suceveni, „cei care asigură în mod real includerea necesităţilor economice şi sociale ale judeţului pe agenda Guvernului României”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava critică „lamentările” lui Gheorghe Flutur cu privire la finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava critică „lamentările” lui Gheorghe Flutur cu privire la finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei