Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 oct 2017 - Anul XXII, nr. 241 (6657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: Bucovina continuă să fie ignorată de proiectele guvernanţilor PSD-ALDE

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că Bucovina, una dintre cele mai pitoreşti zone ale României, continuă să fie ignorată de proiectele promise de actuala guvernare PSD-ALDE, în locul acestora populaţia având parte doar de „fumigenele tradiţionale” ale social-democraţilor. Bogdan Gheorghiu a precizat că deşi liderii naţionali ai PSD au venit în Suceava în „pelerinaje politicianiste”, după plecarea acestora nu s-a întâmplat nimic bun pentru judeţ. „Intenţionat sau nu, cert este că din punct de vedere investiţional, Bucovina, în pragul Centenarului Marii Uniri, nu există pe harta României, pentru <marii dregători> PSD-işti de la Bucureşti. Mai trist este faptul că nu se ţin nici măcar de promisiunile angajate faţă de alte zone ale ţării. Toate făgăduielile electorale, pe zi ce trece, se transformă în fumigene PSD-iste”, a spus parlamentarul liberal. El a arătat că unul dintre miile de exemple de la nivel naţional este şi construirea unui nou drum expres pe ruta Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani. Bogdan Gheorghiu a arătat că licitaţiile pentru studiul de fezabilitate şi proiectarea drumului, cu o lungime de aproape 330 kilometri, încă bat pasul pe loc, deşi au fost lansate de aproape un an.

 

Deputatul PNL arată că licitaţiile pentru acest drum au avut nu mai puţin de 15 amânări

Gheorghiu a precizat că licitaţiile, cu o valoare totală de 29 milioane euro, au avut nu mai puţin de 15 amânări, iar până în prezent Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu a reuşit să atribuie nici unul dintre contracte. „Practic, la mai mult de un an de la lansarea lor, licitaţiile încă nu au fost atribuite, iar contractele sunt departe de a fi semnate. Copleşit de propria nepricepere, Guvernul PSD-ALDE lansează la greu fumigene politicianiste. Au un model deja clasic, experimentat din iarnă cu ordonanţa 13. Atunci fumigena era problema condiţiilor improprii din penitenciare, problemă care acum aproape că a dispărut din peisaj”, a spus deputatul PNL de Suceava.

Bogdan Gheorghiu a adăugat că „fumigenele” PSD menite să dezbine populaţia şi să diminueze interesul pentru subiectele politice au fost extrem de multe în ultima vreme, de la micii ungureşti, implicarea miliardarului George Soros în societatea civilă, ilegalitatea depunerii dosarului Roşia Montana la UNESCO, referendumul constituţional legat de definirea familiei tradiţionale etc.

„Revin şi reamintesc, proiectul drumului expres de mare viteză spre Moldova e unul dintre principalele proiecte ale României pentru finanţare în cadrul exerciţiului financiar european 2014 - 2020, program trecut deja de jumătatea planificării”, a mai spus Gheorghiu. În condiţiile în care acest proiect nu este încă început, Bogdan Gheorghiu consideră că este de bun augur „pentru sănătatea politică a societăţii noastre” că românii încep să-i administreze ferm calificativul „nesatisfăcător” Guvernului PSD-ALDE, în dreptul promisiunilor făcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: Bucovina continuă să fie ignorată de proiectele guvernanţilor PSD-ALDE.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: Bucovina continuă să fie ignorată de proiectele guvernanţilor PSD-ALDE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei