Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iul 2017 - Anul XXII, nr. 153 (6569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tachinări

Stan către Balan: „Orice demers al dlui deputat ar avea rost dacă ar oferi şi variante constructive, alternative la ceea ce critică”

Disputa politică între senatorul PSD de Suceava Ioan Stan şi deputatul PNL de Suceava Ioan Balan continuă cu un nou episod. Prezentăm integral noua declaraţie de presă a parlamentarului social-democrat.

„Faptul că dl deputat Balan a răspuns atât de prompt şi de crispat celor spuse de mine dovedeşte că am atins puncte nevralgice ale discursului domniei sale. Departe de mine intenţia de a da naştere unui război al replicilor, pentru că în situaţia în care ne aflăm, adică putere versus opoziţie, polemica nu soluţionează mare lucru. Orice demers al dlui deputat ar avea rost dacă, urmare a unor critici şi acuze, ar oferi şi variante constructive, alternative la ceea ce critică. Dar aşa ceva nu se întâmplă şi mă văd nevoit să o iau de la capăt, nu pentru dl deputat, care are nişte comenzi de îndeplinit conform disciplinei de partid, ci pentru cei cărora li se adresează programul de guvernare PSD-ALDE, cei care ne-au dat votul şi în faţa cărora răspundem pentru asta. Să ne ocupăm deci de aşa-zisele griji ale dlui deputat.

Îngrijorările mediului de afaceri, dacă ele există, sunt manifestări normale ale unor agenţi economici responsabili ce vor să beneficieze de cele mai propice condiţii pentru derularea afacerilor lor. Înţelegându-le preocuparea, liderul nostru a declarat că pentru toate propunerile ce vizează mediul de afaceri se vor face simulări şi calcule şi numai în cazul în care ele îşi vor dovedi eficienţa se va opta pentru aplicare.

Demiterea prin moţiune de cenzură a guvernului Grindeanu nu s-a datorat incompetenţei acestuia, ci unor întârzieri în aplicarea programului de guvernare. Revocarea sa dovedeşte că suntem în stare să recunoaştem atunci când în munca oamenilor noştri apar neajunsuri, să le sancţionăm şi să mergem mai departe.

Îngrijorările pensionarilor. Mi-e foarte greu să înţeleg ce pornire autodistructivă îl face pe dl deputat să reia subiectul, deşi e clar că în faţa acestei categorii sociale cei pe care-i reprezintă nu mai au nici un credit. Şi ca să nu mai lungim vorba, îi propun să organizăm o întâlnire cu pensionarii, la care să discutăm despre spaimele pe care încearcă să le acrediteze ca fiind ale lor. Şi să-i consultăm în legătură cu ce au făcut pentru ei guvernele PSD-ALDE şi respectiv guvernele anterioare. Guverne reprezentând partide care s-au combinat şi şi-au schimbat numele în speranţa de a-şi pierde urmele fără să-şi schimbe năravul.

Mai adaug doar că nu mai sper să-l lămuresc pe dl deputat şi recunosc faptul că nu mă mai adresez domniei sale. Suntem la putere pentru că aşa a dorit electoratul. Suntem la putere şi vom continua să fim până ne vom fi îndeplinit promisiunile şi le va fi mai bine tuturor românilor”.

Senator PSD,
Ioan Stan
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan către Balan: „Orice demers al dlui deputat ar avea rost dacă ar oferi şi variante constructive, alternative la ceea ce critică”.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stan către Balan: „Orice demers al dlui deputat ar avea rost dacă ar oferi şi variante constructive, alternative la ceea ce critică”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei