Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iun 2017 - Anul XXII, nr. 135 (6551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Deputatul Ioan Balan a fost ales vicepreşedinte la nivel naţional al PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a fost reales în conducerea naţională a acestui partid politic, urmând să facă parte din echipa noului lider al liberalilor, Ludovic Orban. În cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Naţional de Coordonare al PNL, Ioan Balan a câştigat alegerile pentru funcţia de vicepreşedinte regional al PNL pentru Regiunea de Nord-Est. Singurul contracandidat pe care l-a avut Ioan Balan a fost deputatul ieşean Marius Bodea. La şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare, Ioan Balan a obţinut 76% dintre voturile valabil exprimate pentru funcţia de vicepreşedinte regional al PNL pentru Regiunea de Nord-Est. După votul de ieri, Ioan Balan este singurul membru al PNL Suceava care face parte din conducerea naţională a acestei formaţiuni politice.

Deputatul PNL de Suceava, care a făcut parte din echipa care l-a susţinut pe Ludovic Orban pentru preşedinţia PNL, a declarat că a candidat pentru un nou mandat de preşedinte regional pentru că este un vechi membru al acestui partid, dar şi un om de echipă. „Consider că până acum mi-am făcut bine datoria şi treaba în această funcţie de vicepreşedinte regional pentru Regiunea de Nord-Est. Am căpătat experienţă şi cred că voi reuşi să-mi fac treaba în continuare şi mai bine decât până acum. Sunt un om care tot timpul mi-am dorit ca acolo unde am desfăşurat o activitate să constitui o echipă şi consider că în Regiunea de Nord-Est PNL este într-o echipă în toate cele şase judeţe, Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău, Neamţ şi Vaslui”, a declarat Ioan Balan.

După alegerile de ieri, deputatul PNL de Suceava se află la cel de-al treilea mandat într-o funcţie de conducere la nivel naţional în cadrul PNL. Ioan Balan a fost ales, pentru început, ca secretar al PNL la nivel naţional cu atribuţii pentru Regiunea de Nord-Est. Ulterior, funcţia s-a transformat în vicepreşedinte regional, aceasta fiind câştigată prin vot tot de către deputatul liberal sucevean.

Ioan Balan se află la cel de-al treilea mandat de deputat în Parlamentul României.

În cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Naţional de Coordonare al PNL, au fost aleşi patru prim-vicepreşedinţi, secretarul general, 16 vicepreşedinţi, din care opt vicepreşedinţi pe domenii, coordonatori ai comisiilor de specialitate şi opt vicepreşedinţi pe regiunile de dezvoltare din România, precum şi 16 membri ai Biroului Executiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan a fost ales vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.
 Vizualizări articol: 3265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Deputatul Ioan Balan a fost ales vicepreşedinte la nivel naţional al PNL3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei