Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2016 - Anul XXI, nr. 283 (6396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Primarul din Bosanci, Neculai Miron: "Calităţile care mă recomandă pentru un loc în Parlament sunt disponibilitatea şi dragostea faţă de cetăţeni"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, care candidează din partea ALDE Suceava pe locul doi pe lista pentru Camera Deputaţilor, a declarat în cursul zilei de ieri că disponibilitatea şi dragostea faţă de cetăţeni sunt calităţile care îl recomandă pentru a ocupa un loc în Parlamentul României. Candidatul ALDE pentru funcţia de deputat a făcut o scurtă prezentare a activităţii sale de până în prezent, precum şi a studiilor pe care le-a absolvit. Primarul din Bosanci a absolvit Liceul Industrial Nr.2 Suceava, specializarea prelucrarea lemnului, reuşind să obţină locul al doilea pe ţară în sculptură. Neculai Miron şi-a continuat studiile la Facultatea de Teologie Pastorală şi Didactică din Bucureşti, obţinând şi certificatul de competenţă lingvistică în predarea limbii engleze, având profesia de pastor şi profesor. Ca activitate profesională, Neculai Miron a lucrat în învăţământ ca profesor de religie, în perioada 1998-2004, iar din anul 2004 până în 2016 a fost director şi administrator la două societăţi comerciale. În luna iulie 2016, Neculai Miron a fost ales primar al comunei Bosanci din partea ALDE. Candidatul acestui partid pentru o funcţie de deputat se declară un familist convins, fiind tată a şase copii.

„Vă cunosc şi mă cunoaşteţi mulţi dintre dumneavoastră, deoarece am activat în domeniul construcţiilor, oferind consultanţă tehnică la execuţia a peste 1.000 de faţade şi aproximativ 100 de case. În calitate de administrator şi investitor imobiliar, am acumulat un bagaj de cunoştinţe esenţiale în administraţie, implicându-mă activ în execuţie şi logistică. Calităţile care mă recomandă pentru a ocupa un loc în Parlamentul României sunt disponibilitatea şi dragostea faţă de cetăţenii, pe care îi slujesc, implicându-mă şi identificându-mă cu problemele şi necazurile lor”, a spus candidatul ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor.

 

Neculai Miron: „Funcţia de parlamentar îmi va da posibilitatea de a fi cu adevărat reprezentantul integru al sucevenilor”

Neculai Miron a ţinut să precizeze că în decursul timpului a participat în repetate rânduri, într-un mod substanţial, la ajutorarea familiilor sărace, la construcţia de lăcaşuri de cult, la refacerea de case distruse de incendii şi inundaţii, oferindu-şi salariul de primar în interesul comunităţii. „Dacă Dumnezeu va rândui să ajung deputat, voi milita pentru păstrarea valorilor etice, morale şi fundamentale ale societăţii. Voi susţine din toată inima obiectivele <Coaliţiei pentru Familie>. Eu însumi provin dintr-o familie cu 14 copii, având părinţi responsabili de la care am primit o zestre spirituală aleasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, prin muncă, cu cinste şi corectitudine, alături de soţia mea, am dovedit o administrare competentă şi am dezaprobat mereu minciuna şi făţărnicia”, a declarat Neculai Miron.

El a dat asigurări că va milita permanent pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sucevenilor, a confortului şi siguranţei fiecăruia dintre locuitorii judeţului, pentru o dezvoltare sustenabilă şi durabilă a tuturor satelor din judeţul Suceava, indiferent de culoarea politică a primarilor. Neculai Miron consideră că funcţia de parlamentar îi va da posibilitatea de a fi cu adevărat reprezentantul integru al sucevenilor.

„Suceava naşte an de an valori în orice domeniu de activitate, iar o susţinere reală pentru afirmarea lor trebuie să vină şi din partea parlamentarilor. Astfel, resursa umană din judeţul Suceava trebuie pusă  în valoare în Suceava, nu în străinătate, crescând capacitatea de absorbţie a fondurilor nerambursabile, guvernamentale şi europene. În realizarea acestor obiective, nu ne poate ajuta decât bunul Dumnezeu, dar şi implicarea activă şi responsabilă a fiecăruia dintre noi în viaţa societăţii. Din acest motiv, noi, candidaţii ALDE Suceava, vă rugăm să ne daţi votul dumneavoastră pentru Camera Deputaţilor şi Senat, pentru a putea promova proiectele propuse”, a transmis primarul din Bosanci. Neculai Miron a adresat o rugăminte şi comunităţilor neoprotestante, Cultul Creştin Penticostal, Cultul Creştin Baptist, Cultul Creştin după Evanghelie, Cultul Creştin Adventist, să îl susţină la aceste alegeri parlamentare, pentru a avea măcar un reprezentant neoprotestant în Parlamentul României din zona Sucevei. Miron consideră că locul doi pe lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor este unul eligibil, amintind că ALDE se află pe a doua poziţie pe buletinele de vot. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Bosanci, Neculai Miron: "Calităţile care mă recomandă pentru un loc în Parlament sunt disponibilitatea şi dragostea faţă de cetăţeni".
 Vizualizări articol: 3412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primarul din Bosanci, Neculai Miron: "Calităţile care mă recomandă pentru un loc în Parlament sunt disponibilitatea şi dragostea faţă de cetăţeni"3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei