Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2016 - Anul XXI, nr. 259 (6372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

PSD Suceava consideră că intervenţia lui Gheorghe Flutur în problema lemnelor de foc pentru populaţie este lipsită de fundament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni consideră că intervenţia lui Gheorghe Flutur în problema lemnelor de foc pentru populaţie este lipsită de fundament. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, consilierul judeţean Alexandru Rădulescu, a declarat ieri că organizaţia judeţeană a acestui partid consideră ca fiind profund demagogică şi lipsită de fundament şi finalitate legală afirmaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, referitoare la suplimentarea cantităţii de lemn de foc pusă spre vânzare către populaţie de Direcţia Silvică.

Afirmaţia lui Alexandru Rădulescu a fost făcută după ce preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat în cursul zilei de miercuri că prin ocoalele silvice din judeţ, în ultimele două luni ale anului vor fi scoase la vânzare cantităţi suplimentare de lemn de foc pentru populaţie, respectiv 37.000 de metri cubi.

„Acest neadevăr se înscrie în lungul şir de promisiuni neîmplinite ale preşedintelui Gheorghe Flutur, precum cea în care termina şoseaua de centură a Sucevei în trei luni sau cea în care promitea până în 2020 cel puţin două autostrăzi (nord-sud, est-vest) care tranzitează judeţul, cea în care promitea minerilor de la Crucea că această mină nu se va închide sau cea în care promitea fermierilor suceveni că îşi vor primi subvenţiile în luna iulie”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

Alexandru Rădulescu a explicat că Direcţia Silvică Suceava poate să vândă populaţiei o cantitate de lemn de foc sau pentru  construcţii care este stipulată exact în Hotărârea de Guvern nr. 617 din 31.08.2016.  „Într-adevăr, această cantitate este insuficientă necesităţilor locuitorilor judeţului Suceava, dar singura cale de suplimentare a acestei cantităţi de lemn este modificarea Hotărârii de Guvern. Acest lucru a fost sugerat de consilierii judeţeni PSD care, în şedinţa de Consiliu Judeţean din data de 31 octombrie 2016, au solicitat Instituţiei Prefectului Sucevei să facă demersurile necesare în acest sens pe lângă Guvernul României. Dacă această problemă nu îşi va găsi rezolvarea dorită, fie din cauza neimplicării Instituţiei Prefectului, fie din cauza incapacităţii guvernului actual, viitorii parlamentari PSD din Suceava vor face  o prioritate din modificarea Regulamentului de Valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică”, a încheiat Alexandru Rădulescu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava consideră că intervenţia lui Gheorghe Flutur în problema lemnelor de foc pentru populaţie este lipsită de fundament.
 Vizualizări articol: 2139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD Suceava consideră că intervenţia lui Gheorghe Flutur în problema lemnelor de foc pentru populaţie este lipsită de fundament5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei