Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2016 - Anul XXI, nr. 248 (6361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

PMP Suceava şi-a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat că filiala pe care o conduce a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Cele două liste pentru Camera Deputaţilor şi Senat au fost aprobate în şedinţa de săptămâna aceasta a Colegiului Judeţean al PMP Suceava, ele fiind trimise conducerii centrale a partidului pentru validare. Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, el fiind urmat de Sorin Andrei, inginer din Vatra Dornei, viceprimarul Sucevei Marian Andronache, inginerul agronom din Fălticeni Dan Dumitru Vasile, inginerul silvic Petru Juravle, Anca Mihaela Gâtlan, Sorin Robu, Cristian Sidor, Mircea Pintilii, Camelia Irasoc, Iulia Pintilii, Gheorghe Jucan şi Gheorghe Olar.

Lista pentru Senat a PMP Suceava este deschisă de fostul primar de Rădăuţi Aurel Olărean, iar pe următoarele locuri se află inginerul Cristian Vancea, omul de afaceri Lenuţa Bălan, prof. Nicoleta Cobzariu şi consilierul local sucevean Constantin Munteanu.

Corneliu Popovici a spus că la alegerile parlamentare PMP are ca ţintă obţinerea a două posturi de deputat şi a unuia de senator.

„Înainte de a se aproba listele în Colegiul Judeţean s-a luat în discuţie ca tot judeţul să fie reprezentat, având la bază munca de echipă a partidului. Au fost importante şi primele şi ultimele locuri de pe liste, pentru că avem nevoie de fiecare vot. Avem nevoie de voturile celor două formaţiuni care formează acum partidul, UNPR şi PMP, şi de mobilizarea tuturor membrilor, şi am vrut ca forma finală a listelor să fie acceptată de toate structurile din judeţ”, a declarat Corneliu Popovici. El a precizat că în mod sigur PMP Suceava va depăşi pragul electoral şi va avea reprezentanţi în parlamentul României.

În acelaşi timp, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PMP, viceprimarul Marian Andronache, a ţinut să precizeze că în definitivarea formei finale a listelor s-a făcut o analiză la rece, şi nu cu inima. „Am ţinut cont că avem nevoie de voturi în toate zonele judeţului. Din acest motiv pe liste avem reprezentanţi din tot judeţul”, a spus Andronache. El a precizat că PMP Suceava are echipă foarte bună de candidaţi pentru alegerile parlamentare, motiv pentru care în mod sigur această formaţiune politică va depăşi pragul electoral în judeţul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava şi-a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 2683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
PMP Suceava şi-a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei