Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2016 - Anul XXI, nr. 231 (6344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Seniorii din PSD Suceava au sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seniorii din PSD Suceava au sărbătorit, pe 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul a constituit un nou prilej de întâlnire a reprezentanţilor seniorilor social-democraţi din judeţ cu membrii Biroului Permanent al Organizaţiei Judeţene a PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, a declarat că manifestarea a avut loc sub deviza „Să reconstruim solidaritatea dintre generaţii”, în cadrul discuţiilor preşedintele Organizaţiei Judeţene a Seniorilor PSD, Mişu Gafencu, mulţumindu-le celor prezenţi pentru implicarea politică şi civismul pe care le-au manifestat permanent. Mişu Gafencu a evidenţiat „modul în care înţelepciunea şi experienţa ca apanaj al vârstei pot aduce un plus de valoare impetuozităţii tinereţii”, adăugând că „doar împreună generaţiile sunt capabile să-şi atingă obiectivele propuse”.

În cadrul întâlnirii, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD, deputatul Ioan Stan, le-a mulţumit şi el seniorilor pentru tot ceea ce au făcut pentru promovarea valorilor social-democrate, afirmând că aceştia au reprezentat întotdeauna fundamentul, coloana vertebrală a PSD. Ioan Stan a remarcat faptul că persoanele de vârsta a treia au înţelepciunea şi forţa de a juca un rol activ în domeniul administrativ sau politic, aspect demonstrat de realegerea unor primari aflaţi la vârsta pensionării în fruntea unor comunităţi locale sucevene.

„Toţi reprezentanţii seniorilor care au luat cuvântul şi-au reafirmat ataşamentul faţă de valorile social-democrate, au reamintit sprijinul pe care l-au primit pensionarii din partea guvernului condus de Victor Ponta, respectiv reîntregirea pensiilor tăiate de guvernul Boc, indexarea anuală a pensiilor începând din 2013, creşterea punctului de pensie cu 13,2%, şi au salutat iniţiativa parlamentarilor social-democraţi, trimisă în plenul senatului, conform căreia punctul de pensie va reprezenta 40% din salariul mediu brut începând cu 1 ianuarie 2017 şi 45% începând cu 1 iunie 2017. Astfel, politicile social-democrate promovate de guvernarea PSD vor constitui un argument extrem de important pentru câştigarea alegerilor parlamentare”, a declarat în final purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seniorii din PSD Suceava au sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seniorii din PSD Suceava au sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei