Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2016 - Anul XXI, nr. 192 (6305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Corneliu Popovici a anunţat că în Suceava s-a finalizat fuziunea dintre PMP şi UNPR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat ieri că fuziunea cu UNPR la nivelul judeţului a fost finalizată. Corneliu Popovici a precizat că începând de marţi, 16 august, funcţionează noul birou al Consiliului Executiv Judeţean, rezultat în urma fuziunii dintre PMP şi UNPR. Noua organizaţie este condusă de Corneliu Popovici, în timp ce funcţia de prim-vicepreşedinte este ocupată de senatorul Mihai Neagu, fost preşedinte al UNPR Suceava. Posturile de vicepreşedinte sunt ocupate de Toader Josan, Marian Andronache, Ioan Bogdan Codreanu, Nicuşor Cojocaru, Dan Vasile Dumitru, Cristian Ioniţă, Gheorghe Jucan, Sorin Robu, Constantin Şandru, Cristian Sidor, Dorel Tâmpău, Alexandra Toader şi Emanuel Mitric.

„În alcătuirea acestui birou am ţinut cont să avem reprezentanţi din tot judeţul. Sper să fie un birou funcţional”, a spus liderul PMP Suceava.

 

Marian Andronache a preluat şefia Organizaţiei Municipale Suceava a PMP

Corneliu Popovici a precizat că după încheierea procesului de fuziune, conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PMP a fost preluată de viceprimarul Marian Andronache. De asemenea, organizaţiile municipale din judeţ au fost preluate de Nicuşor Constantin – Vatra Dornei, Cristian Sidor – Câmpulung Moldovenesc, Dan Dumitru – Fălticeni şi senatorul Mihai Neagu – Rădăuţi. Popovici a ţinut să adauge că în PMP au venit şi membri noi, printre aceştia numărându-se şi omul de afaceri Cristian Ioniţă, despre care a precizat că este un vechi susţinător al lui Traian Băsescu, „şi este dornic să ajute organizaţia judeţeană şi partidul la alegerile parlamentare”.

Liderul PMP a mai spus că şi liderul PNŢ-CD Suceava, Gheorghe Ignătescu, s-a înscris în partidul condus de Traian Băsescu, urmând ca în perioada următoare să fie făcută o analiză cu privire la alţi ţărănişti care vor să intre în PMP.

Pe de altă parte, Corneliu Popovici a precizat că în cadrul partidului au început pregătirile pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an, iar până pe data de 15 septembrie a.c. vor fi trimise la nivel central listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Cererile pentru candidatura din partea PMP Suceava pot fi depuse la sediul organizaţiei până pe data de 9 septembrie 2016.

Corneliu Popovici a spus că după fuziunea cu UNPR, PMP este în momentul de faţă a treia forţă politică din judeţul Suceava, având 4.000 de membri şi 101 aleşi locali, dintre care un primar, precum şi un parlamentar. „Ţinta noastră pe care am anunţat-o deja este să obţinem doi deputaţi şi un senator. Şi considerăm că prin muncă vom putea atinge acest obiectiv. Iar prin redistribuirea voturilor consider că vom putea obţine trei mandate de parlamentar”, a declarat preşedintele PMP Suceava.

 

Senatorul Mihai Neagu vrea să candideze pentru un nou mandat

Tot ieri, prim-vicepreşedintele PMP Suceava, senatorul Mihai Neagu, a ţinut să precizeze, la rândul său, că fuziunea dintre cele două partide a avut loc în mod eficient şi rapid. El a precizat că pe lângă postul de prim-vicepreşedinte a dorit să coordoneze şi zona Rădăuţi, prin preluarea şefiei filialei PMP din acest municipiu. Mihai Neagu a spus că intenţionează să candideze pentru un nou mandat de senator. Neagu a arătat că în urma fuziunii, noul PMP are grup parlamentar propriu, ceea ce înseamnă că va avea şi reprezentanţi în secţiile de votare de la alegerile parlamentare. „Acest lucru va asigura în mare măsură corectitudinea votului”, a precizat prim-vicepreşedintele PMP Suceava. Mai trebuie spus că şi liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat că intenţionează să candideze pentru Camera Deputaţilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici a anunţat că în Suceava s-a finalizat fuziunea dintre PMP şi UNPR.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corneliu Popovici a anunţat că în Suceava s-a finalizat fuziunea dintre PMP şi UNPR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei