Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2016 - Anul XXI, nr. 183 (6296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Popovici: Traian Băsescu nu are nici un dosar din vina organizaţiei din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat ieri că liderul naţional al partidului, Traian Băsescu, nu are nici un dosar din vina filialei judeţene sucevene. Corneliu Popovici a făcut aceste precizări după ce în unele ziare centrale au apărut informaţii potrivit cărora Traian Băsescu ar fi fost acţionat în instanţă de trei foşti candidaţi ai PMP pentru Consiliul Local Milişăuţi pe motiv că au fost excluşi din partid înainte de fi validaţi în funcţia de consilier local.

Popovici a explicat în cadrul unei conferinţe de presă că cele prezentate în presa centrală cu privire la Traian Băsescu „sunt cât se poate de false”. „Traian Băsescu nu are vreun dosar de pe urma Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, sau de pe urma mea. Este ceva tendenţios la adresa organizaţiei sucevene”, a spus liderul PMP Suceava. El a explicat că în urma alegerilor locale de anul acesta, PMP a obţinut trei mandate de consilier local în oraşul Milişăuţi. „În seara alegerilor, cei trei care urmau să fie consilieri au luat decizia de a negocia individual cu reprezentanţi ai PNL de la nivel judeţean şi au luat decizia de a-l sprijini pe candidatul liberal pentru funcţia de viceprimar al oraşului Milişăuţi. În zilele următoare, PSD ne-a solicitat să facem o majoritate împreună şi de a sprijini un candidat al PMP pentru postul de viceprimar. Le-am spus acest lucru celor trei care au fost aleşi din partea PMP, însă au refuzat, motiv pentru care i-am informat că o astfel de atitudine poate duce la retragerea sprijinului politic. Surpriza a fost că nici unul dintre ei nu voia viceprimar”, a arătat Corneliu Popovici. El a precizat că în data de 21 iunie a.c. această problemă a fost supusă în discuţia conducerii judeţene, iar tot în aceeaşi zi, cei trei membri PMP care au fost aleşi în Consiliul Local Milişăuţi şi-au prezentat demisia din partid. Popovici a subliniat că în momentul în care cei trei au demisionat din PMP au pierdut şi posturile de consilier, motiv pentru care în şedinţa de constituire a Consiliului Local Milişăuţi au fost propuşi spre validare următorii trei candidaţi pe de lista din acest oraş. Corneliu Popovici a mai declarat că în data de 15 iulie a.c. a primit o adresă de la Tribunalul Suceava prin care este informat că cei trei foşti membri de partid au acţionat în instanţă PMP, respectiv organizaţia judeţeană şi cea centrală. „Am făcut întâmpinare la acţiunea în instanţă făcută de ei. Curios este că în acţiunea făcută de ei, aceştia nu spuneau că au demisionat din PMP înainte de constituirea Consiliului Local Milişăuţi. Noi am depus copii după aceste demisii şi aşteptăm termenul în instanţă. De la această situaţie şi până a se ajunge să spui că îl chemi în instanţă pe liderul PMP, Traian Băsescu, mi se pare un lucru aberant”, a afirmat preşedintele PMP Suceava. El a arătat că prin modul în care au acţionat cei trei, PMP a pierdut o funcţie de viceprimar al unui oraş din judeţul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popovici: Traian Băsescu nu are nici un dosar din vina organizaţiei din Suceava.
 Vizualizări articol: 2770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popovici: Traian Băsescu nu are nici un dosar din vina organizaţiei din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei