Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2016 - Anul XXI, nr. 126 (6239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Susţinere

Participare numeroasă a locuitorilor din Straja la întâlnirea cu Cătălin Nechifor şi cu Mihai Juravle, candidatul PSD pentru primăria comunei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de persoane au participat la întâlnirea pe care preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, şi candidatul PSD pentru Primăria Straja, Mihai Juravle, au avut-o duminica trecută cu locuitorii acestei comune. Întâlnirea a avut loc la căminul cultural, în prezenţa a peste 200 de cetăţeni, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, apreciind încă de la începutul discuţiilor susţinerea pe care locuitorii acestei comune o au faţă de Mihai Juravle şi faţă de candidaţii social-democraţi pentru Consiliul Local Straja şi Consiliul Judeţean Suceava. Pentru început, candidatul PSD pentru Primăria Straja, Mihai Juravle, cel care a fost gazda întâlnirii, a ţinut să le transmită locuitorilor comunei că unul dintre obiectivele sale este acela de a investi mai mult în educaţie, astfel încât copiii din Straja să nu mai fie nevoiţi să plece la alte şcoli, precum cele Vicovu de Sus, Rădăuți sau Suceava. De precizat că din partea PSD, la întâlnirea de la Straja au mai fost prezenţi primarul comunei Voitinel, Maria Pleşca, primarul din Ulma, Petrică Marocico, vicepreşedintele PSD Suceava Vasile Rusu şi doi candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava, Mihai Grozavu şi Brânduşel Nichitean.

În discursul său, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că Mihai Juravle are toată susţinerea sa pentru a câştiga funcţia de primar în Straja, considerând că acesta va putea să schimbe în bine această comună, având şi sprijinul administraţiei judeţene. „Mihai Juravle este un om cu foarte mult bun-simţ, pe care ţi-i drag să-l vezi, să-l auzi, să-l asculţi, să-l urmezi şi să crezi că <Da, la Straja putem face ceva>. Straja este o comună cu un singur sat, cu oameni care au aşteptări, care plătesc şi taxe şi impozite, dar pentru care dezvoltarea nu prea a existat”, a spus Cătălin Nechifor. El adăugat că dacă în localităţi precum Voitinel, Ulma, Brodina, Gălăneşti, Vicovu de Sus şi de Jos  primarii au fost preocupaţi pentru a realiza proiecte de dezvoltare, nu acelaşi lucru se poate spune şi la Straja. „În judeţul Suceava sunt acum 128 de proiecte aduse de pe vremea Guvernului Ponta, pentru apă, canal, drumuri sau şcoală. Problema e că Straja nu a depus proiecte. Era obligaţia primarului să vină cu proiecte către noi pentru a le duce la Guvern, la minister”, a precizat Cătălin Nechifor.

 

Nechifor a amintit că unul dintre proiectele importante pentru dezvoltarea judeţului a fost modernizarea Aeroportului "Ştefan cel Mare"

În acelaşi timp, el a amintit şi de investiţiile mari realizate în ultimii patru ani de administraţia judeţeană, dând ca principal exemplu modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, investiţie despre care a spus că „noi am făcut-o”. Cătălin Nechifor a declarat că sucevenii plecaţi la muncă în străinătate vor avea astfel posibilitatea să vină mai uşor şi mai repede acasă, la familiile lor. De asemenea, Cătălin Nechifor le-a vorbit locuitorilor din Straja şi despre realizările Guvernului condus de Victor Ponta, arătând că acesta a reuşit să repare toate nedreptăţile făcute de fostele guvernări de dreapta. „Am reparat ce au greşit guvernele de dreapta, cu Boc, Udrea, Flutur, care au tăiat şi pensii şi salarii, care au închis spitale şi care nu au făcut aproape nimic bun pentru cetăţeni. Îndemnul meu este ca pe 5 iunie să-l votaţi pe Mihai Juravle, să votaţi PSD pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Acum, pe 5 iunie, nu votăm doar pentru Straja, votăm cu ideea ca în toamnă să schimbăm şi să guvernăm din nou ţara, pentru a face ceea ce trebuie pentru România. Straja are de făcut o alegere simplă. Alegerea pentru funcţia de primar cred că e categorică. Simt, sper şi îmi doresc ca Mihai Juravle să fie noul primar. Şi sper să votaţi PSD şi la Consiliul Judeţean, pentru că vrem să transformăm această zonă cu localităţi cu primari destoinici şi pricepuţi”, a mai spus Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Participare numeroasă a locuitorilor din Straja la întâlnirea cu Cătălin Nechifor şi cu Mihai Juravle, candidatul PSD pentru primăria comunei.
 Vizualizări articol: 4846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Participare numeroasă a locuitorilor din Straja la întâlnirea cu Cătălin Nechifor şi cu Mihai Juravle, candidatul PSD pentru primăria comunei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei