Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2016 - Anul XXI, nr. 126 (6239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar, consilier local şi consilier judeţean, Marius Boghian: „Susţin sportul sucevean!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR pentru Primăria Sucevei, precum şi pentru un post de consilier local şi consilier judeţean, Marius Boghian, propune patru programe concrete pentru sprijinirea şi dezvoltarea sportului sucevean. În acest sens, Marius Boghian consideră că principalele obiective strategice pe care o primărie ar trebui să le urmărească în ceea ce priveşte sportul sunt „Sportul pentru toţi”, „Sportul de performanţă”, „Sportul şcolar” şi „Baza materială”. „Pentru fiecare dintre noi, la nivel individual, sportul înseamnă să-ţi încurajezi echipa de fotbal preferată, să pedalezi asiduu pe bicicletă sau să exersezi cele mai noi figuri de gimnastică aerobică. Însă la nivel colectiv, sportul reprezintă mult mai mult. Sportul nu se limitează numai la efectele benefice asupra sănătăţii. Valorile sportive, precum munca în echipă, spiritul de echipă, toleranţa şi solidaritatea sunt elemente care ne apropie. Şi să nu uităm că domeniul sportiv generează, numai în Europa, 15 milioane de locuri de muncă”, a declarat Marius Boghian.

 

Boghian:  Sportul pentru toţi se poate realiza prin creşterea numărului de acţiuni sportiv-recreative atât la nivel local, cât şi judeţean

Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava a arătat că primul program pe care îl are în vedere este cel pentru susţinerea “sportului şcolar”, care se poate realiza prin menţinerea unei bune colaborări cu Inspectoratul Şcolar, sprijinirea activităţii Federaţiei sportului şcolar şi universitar, promovarea sportivilor absolvenţi ai structurilor sportive şcolare către cluburile sportive de performanţă sau prin acordarea în continuare de facilităţi (alimentaţii de efort, cofinanţare de competiţii etc.) sportivilor componenţi ai structurilor sportive şcolare. Marius Boghian a spus că la aceste măsuri se adăugă orientarea absolvenţilor către Academia Naţională de Educaţie Fizică, Şcoala Naţională de Antrenori, admiterea în competiţiile organizate sub egida Campionatului naţional al liceelor, includerea în Calendarul sportiv judeţean a Calendarului sportiv şcolar şi participarea la acţiunile cuprinse în acest calendar, dezvoltarea ofertei educaţionale privind sportul şi reiniţierea competiţiilor sportive interşcolare la nivel local şi la nivel judeţean.

Marius Boghian a mai adăugat că un alt program, „Sportul pentru toţi”, se poate realiza prin creşterea numărului de acţiuni sportiv-recreative atât la nivel local, cât şi judeţean, atragerea unui număr sporit de participanţi la acţiunile sportiv-recreative, creşterea numărului de acţiuni şi de participanţi la Programul naţional „Mişcare pentru sănătate”, extinderea şi diversificarea ofertei de servicii sportive către populaţie, specifice sportului pentru toţi, sprijinirea activităţii Federaţiei Române Sportul pentru Toţi. La acestea se mai adaugă şi popularizarea şi atragerea tinerilor la acţiunile de formare şi perfecţionare a instructorilor sportivi, organizate de Federaţia Română Sportul pentru Toţi, dezvoltarea activităţii competiţionale şcolare şi universitare, promovarea valenţelor educative ale sportului, precum şi selecţionarea tinerilor pentru sportul de performanţă.

 

Marius Boghian vrea să sprijine sportivii suceveni de performanţă

Al treilea program propus de Marius Boghian este “Sportul de performanţă”, care se va baza pe susţinerea selecţiei, pregătirii şi promovării copiilor şi juniorilor, elaborarea calendarului judeţean competiţional în baza calendarului sportiv central al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, dezvoltarea ofertei sportive de performanţă, organizarea Registrului sportiv judeţean, înregistrarea tuturor structurilor sportive sau atribuirea certificatului de identitate sportivă asociaţiilor sportive fără personalitate juridică. Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava a precizat că tot în cadrul acestui program are în vedere susţinerea pregătirii sportivilor de înaltă performanţă din municipiul reşedinţă de judeţ, sprijinirea sportivilor nominalizaţi la loturile naţionale, redefinirea sporturilor prioritare şi încurajarea acestora sau susţinerea pregătirii şi participării la competiţiile oficiale ale sportivilor din Suceava şi ridicarea standardului de performanţă.

Nu în ultimul rând, Marius Boghian a precizat că prin programul „Baza materială” va avea în vedere reabilitarea, modernizarea bazelor sportive din municipiu, construcţia de spaţii de cazare, reabilitarea sălilor de sport din cadrul şcolilor şi liceelor, construirea, prin programe de guvernare, a unui număr cât mai mare de săli de sport în Suceava, realizarea unei baze sportive conform standardelor de performanţă şi nu în ultimul rând construcţia unei săli polivalente de nivel european. Marius Boghian a ţinut să precizeze că acestea sunt priorităţile pe care le va avea ca primar al Sucevei în mandatul 2016-2020. „Voi fi un aprig susţinător al sportului sucevean”, a încheiat candidatul UNPR la Primăria Suceava şi Consiliul Judeţean, Marius Boghian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul UNPR pentru funcţia de primar, consilier local şi consilier judeţean, Marius Boghian: „Susţin sportul sucevean!”.
 Vizualizări articol: 2001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul UNPR pentru funcţia de primar, consilier local şi consilier judeţean, Marius Boghian: „Susţin sportul sucevean!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei