Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2016 - Anul XXI, nr. 118 (6231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Bogdan Codreanu: PMP vine în faţa alegătorilor cu soluţii clare pentru priorităţile comunităţilor din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul de pe primul loc pe lista Partidului Mişcarea Populară pentru Consiliul Judeţean, Ioan Bogdan Codreanu, care va candida şi pentru preşedinţia acestei instituţii, a declarat că PMP este singurul partid care vine în faţa alegătorilor cu soluţii clare pentru priorităţile comunităţilor din judeţ. Bogdan Codreanu a precizat că toate celelalte partide vin cu diverse strategii care se aseamănă între ele, în timp ce PMP vine cu subiecte clare prin care să fie rezolvate priorităţile pentru judeţ.

„Cei care au condus sau conduc acum judeţul Suceava nu pomenesc nimic de infrastructura de învăţământ sau de cea din sănătate”, a afirmat Codreanu. El a dat ca exemplu Spitalul Municipal din Fălticeni, despre care a spus că de 20 de ani se află în construcţie şi nici acum nu este finalizat. Bogdan Codreanu a făcut referire şi la cabinetele medicale din fiecare localitate din judeţ, precizând că printr-un parteneriat corect cu administraţiile locale acestea vor putea fi modernizate pentru ca pacienţii şi medicii să beneficieze de condiţii normale. „Nu aud nimic de la celelalte partide de infrastructură rutieră, de cei 300 de kilometri din administrarea Consiliului Judeţean care nu au încă asfalt. De asemenea nu aud nimic de măsuri pentru punerea în valoare a aeroportului de la Salcea şi nu văd ca cineva să se aşeze la masa discuţiilor cu reprezentanţii marilor companii aeriene pentru a găsi curse externe”, a completat Bogdan Codreanu.

Candidatul PMP pentru preşedinţia CJ Suceava a spus că prioritatea sa în această funcţie va fi ca fiecare unitate şcolară din judeţ să arate „cât de cât la standarde omeneşti”, astfel încât copiii să înveţe în condiţii normale. Codreanu consideră că la şcolile din judeţ vor trebui făcute investiţii pentru ca acestea să poată fi autorizate, iar acest lucru se poate realiza printr-un parteneriat corect cu administraţiilor locale.

„Noi venim în faţa oamenilor cu lucruri concrete, nu cu strategii de parcuri industriale sau de autostrăzi. Ceea ce vrem noi să facem este să asigurăm un parteneriat corect şi puternic între Consiliul Judeţean şi comunităţile locale, astfel încât să rezolvăm problemele cu care acestea se confruntă”, a mai spus Bogdan Codreanu. El i-a îndemnat pe suceveni să voteze candidaţii PMP pentru funcţiile de primar, consilieri locali şi judeţeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Codreanu: PMP vine în faţa alegătorilor cu soluţii clare pentru priorităţile comunităţilor din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 3211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Codreanu: PMP vine în faţa alegătorilor cu soluţii clare pentru priorităţile comunităţilor din judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei