Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2016 - Anul XXI, nr. 114 (6227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava: „Valorile pe care mă bazez sunt respectul, responsabilitatea şi profesionalismul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava, Marius Boghian, a transmis prin intermediul presei o scrisoare deschisă către politicienii suceveni, prin care îi invită pe aceştia să-şi aducă aminte motivul pentru care au intrat în politică. Marius Boghian a amintit că are o experienţă de zece ani de când activează în administraţia locală, trei ani în domeniul tineretului şi taberelor şi şapte ani în domeniu asistenţei sociale. Boghian a mai arătat că pe parcursul evoluţiei sale personale şi profesionale a dezvoltat proiecte de impact pentru instituţiile pe care le-a condus, amintind de înfiinţarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică “O nouă şansă” din Todireşti, unde convieţuiesc 50 de persoane cu nevoi speciale.

„Sunt un simplu cetăţean care a reuşit să aibă un impact pozitiv asupra câtorva domenii de activitate administrativă. Mulţi dintre suceveni ştiu asta deja. Ce nu ştiaţi este faptul că în tot acest timp, la fel ca toţi prietenii mei, am acumulat aceleaşi frustrări legate de potenţialul nostru, de modul în care este valorificat şi de gândurile noastre de mai bine. Nu vreau să mă plâng de problemele ce ne frustrează, ci îmi doresc să găsim soluţii. Timpul ne-a arătat că soluţiile nu vor veni de la voi, politicienii actuali, la fel cum şansele sunt foarte mici ca acestea să apară în lipsa voastră. Mesajul este cât se poate de clar, avem nevoie unii de alţii. Dacă ne dorim progres pe termen lung trebuie să schimbăm jocul, căci el ne-a schimbat destul”, a spus Marius Boghian, care a mai adăugat că „fac apel către voi să vă amintiţi adevăratul motiv pentru care aţi intrat în politică, iar dacă răspunsul nu este legat de oameni, de viaţa lor şi de mesajul din privirile lor, atunci greşiţi şi cred că trebuie să părăsiţi sfera politică.”

 

Marius Boghian a dat asigurări că nu va fi precum actualii politicieni

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Sucevei a dat asigurări că nu va fi precum actualii politicieni, pentru că se simte obligat să reprezinte majoritatea, pe cei uniţi de valori şi nu de doctrine. „Lincoln spunea că nu poţi construi caracter şi curaj răpind iniţiativa şi independenţa oamenilor, iar în momentul de faţă eu reprezint oamenii independenţi, cu iniţiativă. Și nu vă cer, dar vă dau ocazia să ne sprijiniţi să ne consolidăm caracterul de suceveni, ca români. La rândul meu îmi asum să privesc mai puţin înspre trecut şi mai mult înspre viitor şi să cer tuturor să facă la fel”, a declarat Marius Boghian.

El a subliniat faptul că în calitate de candidat al UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Suceava a solicitat conducerii judeţene a partidului să i se ofere libertatea de a alege şi de a acţiona în ceea ce priveşte administraţia locală. Boghian a arătat că dacă va fi ales primar, valorile pe care se bazează sunt respectul, responsabilitatea şi profesionalismul, „şi sper, prin prisma lor, să coagulez toţi oamenii care cred în ele”.

„Pentru mulţi dintre voi, oameni politici, este o mare şansă să vă introduceţi aceste valori în cultura organizaţională. Pentru noi, sucevenii, este o mare şansă să arătăm că suntem o comunitate suficient de puternică să coagulăm oameni din toate sferele, cu viziuni diferite, dar dedicaţi unui oraş mai bun şi legaţi de mândria de a fi sucevean”, a declarat Marius Boghian. El a ţinut să precizeze că aceste afirmaţii ale sale nu reprezintă o invitaţie pentru actualii politicieni, ci „o minge ridicată la fileu”. Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava a arătat că un profesionist la conducerea administraţiei poate aduce rezultate pe care să le împartă toţi sucevenii, implicaţi sau neimplicaţi politic, din societatea civilă sau reprezentanţi ai străzii.

„Cred că pot să mediez discuţiile voastre şi să urmăresc concluziile doar prin prisma nevoilor unui sucevean. Evident, sunt conştient că şansele noastre de reuşită cresc dacă înţelegeţi şi voi acest mesaj. Nu mă interesează să activez în politică, nu mă interesează gloria şi cu siguranţă nu voi acţiona cu următorul mandat în minte. Tot ce mă interesează este să pregătim următorii douăzeci de ani şi să facilităm evoluţia tinerilor care cresc oraşul. Și să ţinem minte: puterea aparţine oamenilor, politica e un difuzor, nu o voce!”, a încheiat Marius Boghian. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava: „Valorile pe care mă bazez sunt respectul, responsabilitatea şi profesionalismul”.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava: „Valorile pe care mă bazez sunt respectul, responsabilitatea şi profesionalismul”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mămăligă în pături Preperat rustic deosebit de consistent și gustos, mămăliga în pături este ușor de pregătit, chiar dacă nu face parte dintre preparatele care sunt gata în câteva minute. Este nevoie de timp pentru ca totul să să desăvârșească... Citeşte