Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2016 - Anul XXI, nr. 108 (6221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Determinare

Marius Mihai Boghian, o voce tânără şi puternică pentru funcţia de primar al municipiului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Sucevei, Marius Boghian, a declarat în cursul zilei de ieri că a luat decizia de a candida pentru această funcţie deoarece consideră că singura şansă pentru România, dar şi pentru municipiul reşedinţă de judeţ este schimbarea actualei clase politice. La cei 36 de ani ai săi, Marius Mihai Boghian este şeful Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „O Nouă Şansă” din Todireşti. Licenţiat al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică şi al Facultăţii de Inginerie Mecanică de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Marius Boghian a mai urmat, în cadrul aceleiaşi universităţi, cursurile masteratului de Comunicare şi Relaţii Publice.

Candidatul UNPR consideră că măsura imperios necesară pentru redresarea ţării constă în schimbarea actualei clase politice, dar mai ales a mentalităţii. „Poporul are misiunea de a se elibera de dezamăgirile repetate, realizând totodată minciuna în care a trăit până acum, lipsa de conţinut a promisiunilor. Populaţia nu mai poate fi înşelată de tot felul de candidaţi care promit, mint în discursuri de o demagogie grosolană. Oamenii, vrăjiţi de promisiunile fantasmagorice pe care le-au făcut de-a lungul timpului politicienii, vor să înţeleagă proiectele propuse de cei care le cer votul şi totodată să fie duse la bun sfârşit. Mesajele electorale din timpul campaniilor au fost simple metafore, care nu au făcut altceva decât să anuleze şansele de viitor ale României. Situaţia poate fi salvată nu prin cuvinte, ci prin fapte. Singura şansă pentru România este schimbarea actualei clase politice. Ţara trebuie reconstruită pe temelii noi şi cu oameni care să fie trup şi suflet lături de poporul român. Cred în puterea Bunului Dumnezeu şi în puterea minţii umane, a subconştientului! El ne poate transforma cu adevărat în oamenii ce vor schimba viitorul”, a spus candidatul UNPR pentru Primăria Suceava.

Marius Boghian spune despre el că este o fire optimistă şi încrezătoare în forţele proprii şi în Dumnezeu, adăugând că nu s-a gândit o clipă că în realizarea visurilor sale ar putea întâmpina dificultăţi insurmontabile, impedimente care să-i îngreuneze demersurile într-atât încât să-l determine să renunţe. Aşa cum singur a mărturisit, experienţa de lider şi buna comunicare cu oamenii, capacitatea de a organiza şi stabili priorităţi sunt abilităţile pe care vrea să le poarte candidatul UNPR la funcţia de primar al municipiului Suceava, pentru a reprezenta interesele oamenilor. Potrivit spuselor lui Boghian, şansele de reuşită în ceea ce priveşte traiul poporului, încercările de a schimba ceva în bine se împuţinează văzând cu ochii dacă acţiunile nu sunt fundamentate pe o bună înţelegere. „Nu vreau să dezamăgesc votul de încredere al electoratului. Îmi voi pune spiritul tânăr şi puterea de muncă în slujba cetăţeanului. Acum e timpul nostru! E timpul adevăratei schimbări!”, a subliniat Marius Boghian.

 

Boghian: Singura opţiune reală pentru suceveni este cea oferită de candidaţii UNPR

Acesta consideră că singura opţiune reală pentru suceveni este cea oferită de candidaţii UNPR deoarece sunt „oameni muncitori, care se identifică fără vreun dubiu cu suferinţele acestui popor”. Întrebat ce părere are despre situaţia în care se regăseşte tineretul din România, Marius Boghian ne-a răspuns, vădit indignat de stările de fapt, că „nimic nu mă întristează mai tare decât exodul către Vest al tineretului român. De ce nu putem reclădi o Românie în care tânărul român să îşi dorească să trăiască, în care tânărul român să aibă unde să muncească pentru un salariu mai mult decât decent? Şi, în definitiv, de ce nu am putea imagina împreună o Românie în care să îşi dorească să trăiască, să îşi dorească să muncească toţi tinerii Europei? E o chestiune de ambiţie! Nu avem nevoie de trei, patru decenii pentru a ne atinge acest ţel. Ne trebuie o schimbare fundamentală de atitudine, o schimbare care să ne ridice din starea de profundă mizerie la care guvernările mafiote ne condamnă zi după zi.”

Nu în ultimul rând Marius Boghian a subliniat că el este candidatul la alegerile din data de 5 iunie 2016 care are statura, cunoştinţele şi hotărârea necesare pentru a face diferenţa la Primăria municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Mihai Boghian, o voce tânără şi puternică pentru funcţia de primar al municipiului Suceava.
 Vizualizări articol: 6094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Marius Mihai Boghian, o voce tânără şi puternică pentru funcţia de primar al municipiului Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei