Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2016 - Anul XXI, nr. 94 (6207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri locale

Tiberius Brădăţan îşi anunţă astăzi echipa PSD cu care vrea să câştige Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul primar Tiberius Brădăţan îşi va depune astăzi candidatura din partea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Tot astăzi, social-democraţii suceveni vor depune şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava. Lista este deschisă de Tiberius Brădăţan, pe locurile doi şi trei situându-se actualii consilieri locali Vasile Mocanu şi Eugen Girigan. Surse din PSD au afirmat ieri că pe următoarele locuri se află alţi doi actuali consilieri, Doiniţa Cocriş şi Cornel Grosar. Aceleaşi surse au precizat că pe un loc eligibil se află şi fostul căpitan al „echipei de aur” de fotbal CSM Suceava, Florin Cristescu. Acesta a condus prima echipă suceveană ce a reuşit promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc. Sursele din PSD Suceava au mai spus că Florin Cristescu, împreună cu alţi doi candidaţi ai PSD pentru Consiliul Local, respectiv Dumitru Livadariu, antrenor emerit la secţia de rugby a LPS Suceava, şi Silviu Casandra, antrenorul de atletism la CSM Suceava, vor prezenta alegătorilor oferta social-democraţilor pentru sportul sucevean.

De precizat că pe lista PSD pentru Consiliul Local vor fi candidaţi din toate cartierele Sucevei.

Sursele din PSD Suceava au mai precizat că unul dintre cei care vor fi propuşi pentru a ocupa o funcţie de viceprimar va fi Vasile Mocanu. Mai mult, conducerea PSD Suceava va decide în perioada următoare dacă va propune încredinţarea celei de-a doua funcţii de viceprimar actualului consilier Eugen Girigan, sursele social-democrate declarându-ne că PSD are în vedere ca a doua funcţia de viceprimar să fie ocupată de un consilier din cartierul Burdujeni. În aceste condiţii, Eugen Girigan ar putea fi coordonatorul grupului PSD din Consiliul Local Suceava.

Pe lista PSD pentru Consiliul Local Suceava se vor mai regăsi actualul consilier Andrei Pădurariu, directorul Şcolii Speciale din Burdujeni, Camelia Darie, directorul Şcolii Nr. 6 din Burdujeni-Sat, Dumitru Rusu, directorul adjunct al Şcolii Gimnaziale Nr. 10 Monica Huţanu şi liderul organizaţiei de tineret a social-democraţilor din municipiul reşedinţă de judeţ, Gabriel Brucian.

La depunerea listelor PSD pentru Consiliul Local Suceava şi la înregistrarea candidaturii lui Tiberius Brădăţan va fi prezentă şi Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, care a ţinut în mod special să participe la acest eveniment.

Lansarea candidaturii lui Tiberius Brădăţan va avea loc după un program care va începe astăzi la ora 12:00, la statuia lui Ştefan cel Mare din apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei, după care, la ora 13:00, social-democraţii se vor afla în faţa Primăriei Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberius Brădăţan îşi anunţă astăzi echipa PSD cu care vrea să câştige Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tiberius Brădăţan îşi anunţă astăzi echipa PSD cu care vrea să câştige Primăria Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei