Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2016 - Anul XXI, nr. 89 (6202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ambiţie

Programul lui Tătar pentru Rădăuţi: toate străzile şi trotuarele modernizate în patru ani, parcări în cartiere şi în zona centrală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Rădăuţi, a declarat că situaţia actuală a infrastructurii rutiere din municipiul Rădăuţi este inadmisibilă şi că toţi rădăuţenii sunt afectaţi. El a spus că această stare de disconfort major trebuie soluţionată cât mai repede şi din acest motiv programul său de administrare a municipiului prevede modernizarea tuturor străzilor şi trotuarelor în următorii patru ani, cu cele mai multe proiecte finalizate în primii doi ani. Mai mult, pentru ca toată problematica infrastructurii rutiere să fie rapid remediată, Nistor Tătar va înfiinţa în primărie un compartiment de administrare a străzilor, trotuarelor şi parcărilor. „Municipiul Rădăuţi se confruntă în prezent cu o situaţie dezastruoasă a infrastructurii rutiere. Avem drumuri proaste, străzi nemodernizate, parcări insuficiente şi transport supraaglomerat", a explicat Tătar.

 

Tătar propune înfiinţarea unui compartiment de administrare a străzilor, trotuarelor şi parcărilor la Primăria Rădăuţi

El a atras atenţia că lipsa locurilor de parcare a generat probleme în lanţ, astfel că străzile sunt folosite ca parcări şi se reduce cu cel puţin 30% capacitatea de trafic în municipiu. Din acelaşi motiv o parte însemnată dintre trotuare sunt ocupate tot de maşini, ceea ce afectează traficul pietonal, pune în pericol pietonii care trebuie să circule pe stradă pe lângă maşini şi contribuie la producerea de accidente. Nistor Tătar a arătat că aproape jumătate dintre străzi sunt pietruite şi nu sunt modernizate, nu au trotuare sau rigole. „De aceea am un proiect cu termene clare pentru modernizarea străzilor, a trotuarelor şi amenajarea de locuri de parcare în cartiere şi în zona centrală, dar şi a staţiilor de transport public de călători", a declarat Tătar.

Liderul social-democrat rădăuţean a subliniat că un alt proiect important este cel de finalizare a centurii ocolitoare a municipiului, astfel încât camioanele de mare tonaj să nu mai fie nevoite să circule prin oraş. „Programul meu prevede realizarea de investiţii majore şi în cartierele Habitat şi zona Tolocii, care au fost neglijate până în prezent şi care nu au drumuri modernizate, canalizare sau reţea de apă", a menţionat Tătar. El a mai anunţat că toate proiectele de infrastructură rutieră vor fi urmărite permanent de compartimentul specializat pe care îl va înfiinţa în primărie pentru ca lucrările să fie executate şi întreţinute corespunzător. „Îmi doresc ca rădăuţenii să fie locuitorii cei mai mulţumiţi în ceea ce priveşte starea infrastructurii rutiere pentru că de prea multă vreme cu toţii ne dorim să circulăm civilizat în oraş", a conchis candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul lui Tătar pentru Rădăuţi: toate străzile şi trotuarele modernizate în patru ani, parcări în cartiere şi în zona centrală.
 Vizualizări articol: 1867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Programul lui Tătar pentru Rădăuţi: toate străzile şi trotuarele modernizate în patru ani, parcări în cartiere şi în zona centrală1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei