Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2016 - Anul XXI, nr. 83 (6196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegere

Consilierul local independent Vasile Mocanu a semnat pentru PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local independent din municipiul Suceava Vasile Mocanu a semnat adeziune la PSD. El a fost primit în partid în urma votului unanim dat de Biroul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD în şedinţa de luni, 4 aprilie. Vasile Mocanu a fost prezentat ca proaspăt membru PSD, joi, 7 aprilie, într-o conferinţă organizată de liderul local al social-democraţilor, senatorul Ovidiu Donţu. Mocanu a declarat că alegerea sa politică este una firească în condiţiile în care în trecut a activat sub steagul USL, iar recent a lansat platforma civică de susţinere a candidaturii doctorului Tiberius Brădăţan la Primăria municipiului Suceava.

„Aşa cum am comunicat în momentul când am lansat platforma civică în susţinerea candidaturii colegului de Consiliu Local doctorul Tiberius Brădăţan, am pornit de la faptul că sondajele la acel moment mă dădeau între 7 şi 10% în intenţiile de vot ale concetăţenilor. Am analizat şi am expus mereu că suntem în al 12-lea ceas după 12 ani în care am văzut totala lipsă de viziune a actualului primar şi a echipei sale de oameni care stau la omnipotenţa primarului care le ştie pe toate. În consecinţă, în dezvoltarea firească a acestei platforme evident că democraţia ne conduce spre manifestare în alt fel, prin înscrierea într-un partid. O consecinţă directă a USL nu putea să fie decât continuarea activităţii în PSD, unde aşa cum glumeam cu colegii mei, voi reprezenta aripa liberală. Transmit tuturor celor care mi-au anunţat susţinerea, care au participat şi participă activ la crearea acestei platforme civice, că ajunge. E cazul să oprim după 12 ani ceea ce se întâmplă în Suceava. Orice om care are cea mai mică problemă, care are o singură nemulţumire faţă de ce se întâmplă în acest oraş este chemat alături de noi să susţinem candidatura doctorului Tiberius Brădăţan la alegerile din iunie”, a declarat Mocanu.

Ovidiu Donţu a ţinut să-i mulţumească lui Vasile Mocanu pentru decizia sa de a se alătura echipei PSD. „Îi mulţumesc colegului nostru pentru faptul că a înţeles că numai  împreună putem fi puternici şi candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei are o şansă în  plus prin coagularea tuturor forţelor care ar putea să ne ducă înainte. Cred sincer că foarte mulţi dintre liberali sunt dezamăgiţi de faptul că în municipiul şi judeţul Suceava PNL este practic 100% PDL prin membri, prin candidaturi şi prin comportament şi cred că adevăraţii liberali caută soluţii. Şi mai cred că PSD este un partid care permite viziuni şi valori care să fie compatibile pe acest segment”, a spus Donţu.

Trebuie spus că Vasile Mocanu a intrat în Consiliul Local în 2012 pe listele PNL, iar după apariţia celebrei Ordonanţe 55 dată de guvernul Ponta s-a declarat independent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local independent Vasile Mocanu a semnat pentru PSD.
 Vizualizări articol: 1742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Consilierul local independent Vasile Mocanu a semnat pentru PSD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei