Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2016 - Anul XXI, nr. 68 (6181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Consilierul local Vasile Mocanu îl sprijină pe candidatul PSD Tiberius Brădăţan pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local Vasile Mocanu a anunţat ieri că îl va susţine pe candidatul PSD Tiberius Brădăţan pentru funcţia de primar al Sucevei. Vasile Mocanu a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că a demisionat din ALDE şi că în momentul de faţă este consilier local independent, care a fost învestit în funcţie în anul 2012, prin mandat USL. Mocanu a precizat, pentru început, că fiind liberal vechi, cu o activitate de peste 20 de ani în PNL, a rămas profund dezamăgit de modul în care diverşi  candidaţi au acaparat dreapta politică din Suceava. „Am constatat, din experienţa celor două mandate de consilier local, că după 12 ani de administraţie Ion Lungu, suntem iar în ceasul al 12-lea în a face din Suceava un oraş frumos, modern, bine administrat, reper de cultură şi civilizaţie”, a declarat consilierul local sucevean. În condiţiile în care iniţial a fost anunţat drept candidatul ALDE pentru Primăria Suceava, Vasile Mocanu a declarat ieri că „jocuri politicianiste” l-au împiedicat să-şi prezinte proiectul pe care îl avea pentru Suceava, intitulat „Suceava altfel, o Suceava cu suflet”, deşi sondajele îl creditau cu 7-10% din intenţia de vot a alegătorilor din municipiul reşedinţă de judeţ. „M-am hotărât să invit sucevenii să construim împreună o platformă civic cetăţenească cât mai largă, în jurul celui mai onest candidat, consilierul local, doctorul Tiberius Brădăţan. Am lucrat împreună patru ani, colegi în Consiliul Local, îi cunosc onestitatea, capacitatea managerială şi soluţiile pentru Suceava”, a precizat Vasile Mocanu.

 

Mocanu spune că omul bun pentru Suceava este medicul Tiberius Brădăţan

El a ţinut să arate că a luat decizia de a-l susţine pe candidatul PSD deoarece după 26 de ani, „paradigma politico-socială” s-a schimbat, iar populaţia nu mai este divizată între susţinătorii neocomunismului sau „ai vânzătorilor de țară”.

„Am trăit în istoria recentă perioada în care partidul prezidențial a tăiat salarii și pensii pentru a îndestula clientela politică, dar și etapa în care partidul social-democrat a luat cele mai liberale măsuri. Exprimarea democrației se face prin partide politice, iar acestea sunt reprezentate prin candidați. La primărie alegem mai presus de toate omul, capacitatea lui managerială de a construi cu viziune și onestitate pentru oraș, ca lider al unei echipe de specialiști cu expertiză în domeniile lor de activitate”, consideră Mocanu. El a precizat că din punctul său de vedere, acest om, bun pentru Suceava, este medicul şi consilierul local Tiberius Brădăţan, motiv pentru care i-a invitat pe suceveni să construiască împreună un nou proiect de oraş, „Suceava altfel, o Suceava cu suflet”.

Vasile Mocanu a mai spus că sucevenii sunt în faţa unor alegeri în care opțiunea nu mai este alegerea celui mai mic rău din două rele, ci alegerea între bine și rău.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat de consilier ca independent sau pe listele PSD, Mocanu a spus că va lua o decizie în acest sens în zilele următoare. Vasile Mocanu a ţinut să sublinieze faptul că până la depunerea oficială a candidaturilor, lupta pentru câştigarea Primăriei Suceava se va da doar între doi candidaţi puternici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local Vasile Mocanu îl sprijină pe candidatul PSD Tiberius Brădăţan pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Consilierul local Vasile Mocanu îl sprijină pe candidatul PSD Tiberius Brădăţan pentru Primăria Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec de post cu morcovi și fructe Este pufos și savuros, atât de bun încât nici nu veți crede că este un preparat de post.Avem nevoie de:O cană cu zahăr tos, o cană cu ulei, o cană cu morcov ras, o cană cu măr ras, o portocală, un pumn de stafide, o lingură rom sau... Citeşte