Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2016 - Anul XXI, nr. 62 (6175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Ovidiu Milici s-a înscris în ALDE Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorul Ovidiu Milici s-a înscris în ALDE Suceava, după ce la mijlocul săptămânii trecute a anunţat, în mod oficial, că a demisionat din Mişcarea Populară. Ovidiu Milici era vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a Mişcării Populare. Înscrierea lui Ovidiu Milici în ALDE Suceava a fost anunţată ieri de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Alexandru Băişanu. Acesta a mai precizat că odată cu Ovidiu Milici în ALDE Suceava s-a înscris şi Ovidiu Şvarţ, şi acesta fost membru al Mişcării Populare.

Ovidiu Milici a declarat că a decis să se înscrie în ALDE după ce a fost ofertat de „foarte, foarte multe partide politice”. Milici a precizat că îl cunoaşte pe Alexandru Băişanu de peste 20 de ani şi, deşi au fost şi în tabere politice adverse, niciodată nu s-au atacat reciproc.

„Între mine şi domnul Alexandru Băişanu există o prietenie de mai bine de 20 de ani. Amândoi suntem profesori. Chiar şi când am fost pe baricade politice diferite între noi a existat un spirit de eleganţă, un spirit de echilibru, nu ne-am atacat şi totul a stat în sfera bunului-simţ. A unui bun-simţ elementar şi politic. De aceea, după o justă şi limpede apreciere am considerat să mă alături unui proiect politic capabil să gestioneze performanţă politică”, a spus Ovidiu Milici. El a subliniat că acest proiect care se creionează în jurul „unui om politic redutabil”, şi anume Alexandru Băişanu, vizează câştigarea Primăriei Suceava şi, de ce nu, a Consiliului Judeţean.

El a precizat că alături de el, în ALDE Suceava vor veni şi alţi membri ai Mişcării Populare Suceava. „Am fost deja contactat, şi în perioada imediat următoare un număr semnificativ de membri ai Mişcării Populare vor dori să vină în proiectul comun politic pe care îl am cu Alexandru Băişanu. Şi în perioada imediat următoare ne propunem ca în judeţul Suceava să consolidăm şi să întărim organizaţiile locale ALDE, generând candidaţi de valoare, atât pentru primării, cât şi pentru consiliile locale, pentru ca ALDE Suceava să devină o forţă care contează pe eşichierul politic sucevean”, a declarat Milici. El a spus că la alegerile locale de pe 5 iunie a.c. se va afla pe unul dintre primele locuri pe lista ALDE pentru Consiliul Local Suceava.

La rândul său, Ovidiu Şvarţ, pe care Alexandru Băişanu l-a prezentat ca fiind „unul dintre cei mai mari naişti pe care îi are România”, a precizat că s-a alăturat liderului ALDE Suceava pentru că este unul dintre cei care crede „cu tărie” în proiectul „Suceava – capitală culturală europeană”, dar şi pentru că Suceava trebuie să devină un adevărat oraş european.

Nu în ultimul rând, Alexandru Băişanu a afirmat că nu mai puţin de 21 de filiale locale ale Mişcării Populare Suceava vor trece la ALDE în perioada următoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici s-a înscris în ALDE Suceava.
 Vizualizări articol: 3025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 14 voturi
Ovidiu Milici s-a înscris în ALDE Suceava2.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstăi făcăluite (de post) Să nu confundăm acest preparat cu clasica fasole bătută, căreia i se mai zice și ”făcăluită”. Păstăile de fasole verde făcăluite seamănă mai mult cu salata de vinete ca aspect iar la gust sunt mult diferite de pasta din fasole uscate... Citeşte