Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2016 - Anul XXI, nr. 41 (6154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Public

Cătălin Miron: „Solicit demisia imediată a primarului marionetă din Rădăuţi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Cătălin Miron, cel care deţine şi funcţia de director al lanţului de farmacii Farmarom, a fost extrem de acid la adresa primarului municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, după scandalul legat de închiderea parţială a Magazinului General din această localitate. Reacţia virulentă a lui Cătălin Miron a venit după ce două dintre farmaciile pe care acesta le deţine au fost închise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava pe motiv că nu au avizele necesare pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.

„Domnule care stai pe scaunul primarului, pleacă. Lasă altă marionetă a directorului SC Servicii Comunale SA să fie în locul dumneavoastră. Nu poţi să ocupi locul primarului şi să chemi ISU pentru a închide afacerile rădăuțenilor. Nu poţi să ocupi locul primarului şi să trimiți în haită poliția locală să însoțească jandarmeria şi lucrătorii ISU pentru a închide afacerile oamenilor din Rădăuţi”, a opinat Cătălin Miron.

Acesta crede că omul care conduce acum Primăria Rădăuţi nu se ridică la nivelul funcţiei şi, în plus, a dat dovadă de servilism faţă de şeful SC Servicii Comunale SA, într-un oraş care arată sub orice critică.

„Nu cred că nici dumneavoastră, nici altă marionetă a directorului SC Servicii Comunale SA nu aţi plătit impozite Primăriei Rădăuţi. Nu cred că vă interesează să creați locuri de muncă în Rădăuţi. Nu cred că aveți şi altă capacitate decât cea de marionetă. Dar cinismul şi disprețul cu care îi trataţi pe rădăuțeni mă determină să vă cer să plecați. Ştiu că niciodată nu veți trimite în haită poliția locală să recupereze milioanele de euro de la SC Servicii Comunale SA. V-ați dovedit neputința şi trebuie să plecaţi pentru că faceți prea mult rău rădăuțenilor. Cu cât plecaţi mai repede, cei ce astăzi se ascund în spatele semnăturii dumneavoastră se vor opri măcar pentru câteva zile să mai fure. Din impozitele care le plătesc firmele din Rădăuţi vă încasați şi dumneavoastră salariul, asigurați bunăstarea materială a grupului infracțional care vă manipulează, iar dumneavoastră, drept răsplată, chemați ISU să închidă acele afaceri. Eu cred că ar trebui să vă fie ruşine şi să plecați”, a concluzionat Cătălin Miron. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Solicit demisia imediată a primarului marionetă din Rădăuţi”.
 Vizualizări articol: 4527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cătălin Miron: „Solicit demisia imediată a primarului marionetă din Rădăuţi”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă cremă de dovleac și morcovi Este un preparat la modă în prezent printre persoanele care țin dietă, pentru că numai o ceșcuță din această supă consistentă suprimă senzația de foame pentru câteva ore. Prin culoarea portocalie plăcută, este atractivă și pentru... Citeşte