Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 feb 2016 - Anul XXI, nr. 38 (6151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Decizie

Flutur şi Lungu, validaţi de conducerea centrală a PNL pentru a candida la Consiliul Judeţean, respectiv Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea centrală a PNL a validat candidaturile lui Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, din partea acestui partid, pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, respectiv primar al municipiului Suceava. Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL a avut loc ieri, la Bucureşti, o altă decizie luată de acest for de conducere fiind şi aprobarea funcţiei de preşedinte unic al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, funcţie care va fi ocupată de senatorul Gheorghe Flutur. Acesta a declarat după şedinţa conducerii centrale a PNL că „mă onorează această funcţie de preşedinte al marelui PNL Suceava şi pornesc la drum cu gândul să fiu garantul unităţii acestui partid”. Gheorghe Flutur a spus că practic, de ieri, a început „pregătirea concretă” pentru campania electorală şi pentru câştigarea alegerilor locale.

„Sunt convins că PNL va câştiga alegerile locale şi generale din judeţul Suceava, dar pentru asta trebuie foarte multă muncă. Şi voi cere implicare tuturor membrilor de partid pentru a aduce la cunoştinţa populaţiei oferta noastră politică”, a declarat liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat că PNL are un program „foarte ambiţios” pentru relansarea dezvoltării economice a judeţului Suceava, a Bucovinei, adăugând că personal îşi doreşte un parteneriat între preşedintele Consiliului Judeţean şi toţi primarii suceveni. Lansarea oficială a candidaţilor PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru primăriile din judeţ va avea loc vineri, 19 februarie a.c., în prezenţa celor doi copreşedinţi de la nivel naţional, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Reamintim că Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL a aprobat la mijlocul săptămânii trecute reprimirea în partid a primarului Sucevei, Ion Lungu, precum şi candidatura acestuia din partea PNL pentru un nou mandat.

Anunţul oficial cu privire la candidatura lui Ion Lungu din partea PNL Suceava a fost făcut de secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, care  a precizat că pentru desemnarea candidaţilor la primăriile reşedinţă de judeţ au fost efectuate sondaje de opinie pentru a-i testa atât pe liberalii care şi-au manifestat dorinţa de a candida, dar şi pe toţi cei care intenţionau să candideze. Ilie Bolojan a precizat că în urma sondajului făcut în municipiul Suceava, Ion Lungu are cea mai mare cotă de încredere şi intenţie de vot. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi Lungu, validaţi de conducerea centrală a PNL pentru a candida la Consiliul Judeţean, respectiv Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur şi Lungu, validaţi de conducerea centrală a PNL pentru a candida la Consiliul Judeţean, respectiv Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Jeleuri de casă Se pregătesc foarte ușor, arată bine și seamănă la gust cu jeleurile moi din comerț, dar nu conțin puzderia de conservanți și coloranți artificiali din jeleurile produse industrial.Avem nevoie de:200 ml suc natural de fructe sau zeamă de compot (... Citeşte