Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2016 - Anul XXI, nr. 37 (6150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Metamorfoza ”interesului naţional”

Fosta şefă a UNPR Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic, s-a înscris în PNL, la două săptămâni după ce a părăsit partidul lui Gabriel Oprea. Pe pagina sa de Facebook, Cătălina Vartic scrie că a acceptat propunerea ”de a face parte din proiectul lui Gheorghe Flutur pentru judeţul Suceava”, deşi nu s-a schimbat ”peste noapte” şi nici nu a devenit ”brusc un om de dreapta”. ”Am fost şi sunt un om de centru, nu cred că partidele noastre sunt doctrinar împărţite între dreapta şi stânga şi nu cred că este cazul în România de azi să susţinem că apartenenţa la un partid se bazează doar pe doctrină”, explică Vartic noua sa afiliere politică.

Ea aminteşte că la alegerile din 2012 a fost în competiţie cu Gheorghe Flutur pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, dar asta nu o împiedică să fie astăzi alături de el, deoarece astăzi ”trebuie să avem o voce puternică care să susţină interesele judeţului la Bucureşti şi cred că este timpul ca oamenii să o ducă mai bine, aici în judeţul acesta bogat şi frumos. Cred că Suceava are nevoie de oameni puternici şi curajoşi, care au curajul să-şi recunoască greşelile, să înveţe din ele şi să găsească resurse pentru a merge mai departe”, arată Vartic. Cei cinci ani din UNPR nu sunt consideraţi de ea a fi fost o greşeală, spune că a fost ”loială şi corectă” cu această formaţiune ”până la sfârşit”, aşa cum ”voi fi loială şi corectă şi în noul proiect”.

 

Lungu şi Flutur, oamenii momentului, în opinia Cătălinei Vartic

În ceea ce-i priveşte pe liderii noului său partid, foştii săi adversari politici de la alegerile trecute şi din ultimii patru ani, Cătălina Vartic declară: ”Nu cred că Ion Lungu este cel mai bun primar pentru Suceava, dar este în acest moment cel mai bine situat în preferinţele alegătorilor, este candidatul oficial al PNL pe baza unor sondaje. Dacă va fi să mai câştige un mandat, va fi dorinţa sucevenilor şi noi va trebui să respectăm această dorinţă şi să facem tot ce ţine de noi, ca şi cetăţeni, să schimbăm faţa oraşului. Nu cred că Gheorghe Flutur este singurul om care poate schimba judeţul Suceava şi poate nici nu este cel mai bun. Dar cred că este în acest moment omul cu cel mai bun proiect dintre toţi cei care doresc să îşi asume această responsabilitate uriaşă, cred că are determinarea şi experienţa necesare să facă acest lucru”.

În postarea de pe Facebook, noua liberală mai scrie că va încerca să aducă ”în acest proiect” o parte dintre oamenii cu care a lucrat şi, desigur, ”pe suceveni”. ”Schimbarea se face prin decizii politice, politica se face cu partide, partidele sunt formate din oameni, mai deştepţi sau mai puţin deştepţi, mai frumoşi sau mai puţin frumoşi, dar oameni care doresc să facă ceva. Eu am ales PNL, voi puteţi alege altceva, dar important este să alegem Suceava şi România”, îşi încheie mesajul pe Facebook Cătălina Vartic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta şefă a UNPR Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în PNL.
 Vizualizări articol: 4139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 13 voturi
Fosta şefă a UNPR Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în PNL2.2513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idee ! trimis de
(15 feb 2016, 14:07:02
Oare de ce nu vă trece prin cap , ideea de-a copta și oameni în partid că poate ați avea vreo șansă....!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biscuiți digestivi cu semințe și fructe uscate Putem înlocui uneori, de dragul propriei sănătăți, obișnuitele ”crănțănele” pe care le ronțăim la televizor cu ceva gustos și fără puzderie de conservanți, coloranți sintetici, îndulcitori cu nume bizare și afânători.... Citeşte