Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2015 - Anul XX, nr. 297 (6109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lansare

PNL Suceava îşi va prezenta toţi candidaţii pentru primării şi şefia Consiliului Judeţean pe 23 ianuarie 2016

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii PNL Suceava pentru toate primăriile din judeţ vor fi cunoscuţi pe data de 23 ianuarie 2016. Lansarea oficială a candidaţilor PNL pentru alegerile locale de anul viitor va avea loc în cadrul unui eveniment organizat în sala mare a Casei de Cultură Suceava, de la ora 17:00, în prezenţa celor doi copreşedinţi de la nivel naţional, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, a secretarului general, Ilie Bolojan, şi a altor membri din conducerea centrală a partidului. Fără doar şi poate momentele principale din cadrul acestui eveniment vor fi lansarea candidaturii deputatului şi vicepreşedintelui la nivel naţional al PNL, Ioan Balan, pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, precum şi cea a „capului de listă” pentru funcţiile de consilieri judeţeni, liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, acesta fiind propunerea PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. De precizat că PNL Suceava a stabilit deja că toţi primarii suceveni ai partidului aflaţi în momentul de faţă în funcţii vor candida pentru un nou mandat. Pe lângă aceştia, la evenimentul de pe 23 ianuarie 2016 vor fi prezentaţi în mod oficial şi toţi ceilalţi candidaţi din localităţile în care PNL nu are primari.

De precizat că lansarea candidaturilor va fi urmată de un alt eveniment care va fi organizat la începutul lunii aprilie 2016, în cadrul căruia vor fi prezentate atât programul detaliat de candidatură cu care liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Ioan Balan, se va prezenta în faţa alegătorilor pentru câştigarea funcţiei de primar, cât şi programul pe care Gheorghe Flutur îl va avea pentru judeţul Suceava. Liberalii au ales această variantă de prezentare a celor două programe de dezvoltare, ale judeţului şi municipiului Suceava, pe considerentul că acestea au legătură unul cu altul, surse din PNL declarând că acestea vor fi „de o amploare foarte mare”.

Alegerile locale din anul 2016 vor avea loc în data de 3 iunie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava îşi va prezenta toţi candidaţii pentru primării şi şefia Consiliului Judeţean pe 23 ianuarie 2016.
 Vizualizări articol: 2174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNL Suceava îşi va prezenta toţi candidaţii pentru primării şi şefia Consiliului Judeţean pe 23 ianuarie 20165.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Trandafiri de gheață Îmbină surâsul verii cu o dulce brumă de zahăr... Sunt fursecuri fragede, fine, care arată bine pe orice platou cu prăjiturele diverse și se păstrează gustoase mult timp.Avem nevoie de:250 g untură de porc, o cană smântână cu... Citeşte