Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2015 - Anul XX, nr. 289 (6101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Tânărul Gabriel Costache a reprezentat PES activists Suceava la Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Coordonator al PES activists Suceava, Gabriel Costache, şi secretarul filialei, Ionuţ Brădăţan, au reprezentat Suceava, la Bruxelles, în Parlamentul European, în cadrul unei acţiuni la care au participat membri ai acestei organizaţii din întreaga ţară. Potrivit spuselor lui Gabriel Costache, acţiunea a avut loc la iniţiativa europarlamentarului Victor Negrescu, președinte al PES activists România și vicepreședinte al PSD.

"Organizația noastră își dorește să crească participarea cât mai multor români la procesul decizional european. Am fost bucuros să reprezint Bucovina la Bruxelles și ne dorim ca vocea noastră să fie auzită de decidenții europeni. Am demonstrate de nenumărate ori că prin muncă și inițiativă poți schimba lucrurile în bine la nivel european și poți îmbunătății imaginea țării noastre peste hotare", a declarat  Gabriel Costache.

El a precizat că rețeaua PES activists din România este cea mai puternică organizație de activiști PES din Europa, numărând peste 10.000 de membri în toată țara, și singura organizație politică cu caracter european din țara noastră.

În cadrul acţiunii de la Bruxelles, europarlamentarul Victor Negrescu a declarat că „sunt foarte bucuros să-i am alături de mine pe cei 65 de colegi din PES activists România, veniți la Bruxelles din toată țara pentru a cunoaște cât mai multe despre rețeaua europeană a PES activists, Partidul Socialiștilor Europeni și Parlamentul European. Suntem o echipă tot mai numeroasă, ceea ce demonstrează interesul și dorința românilor de a participa la politica europeană”. Programul acţiunii de la Bruxelles a cuprins şi o întâlnire cu Marije Laffeber, secretarul general adjunct al PES, o vizită la Parlamentul European, precum şi participarea la dezbateri pe teme de actualitate europeană. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul Gabriel Costache a reprezentat PES activists Suceava la Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 1922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul Gabriel Costache a reprezentat PES activists Suceava la Parlamentul European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei