Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2015 - Anul XX, nr. 273 (6085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie tranşantă

Cătălin Miron: „Birul perceput cu titlul de echilibrare hidraulică trebuie restituit populaţiei din Rădăuţi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, crede că răspunsul oferit de conducerea SC Servicii Comunale SA în cazul debranşărilor voluntare de la sistemul centralizat de termoficare reprezintă un afront la bunul-simţ al cetăţenilor şi o dezinformare grosolană.

„Nu consider util un conflict steril cu această societate, ci solicit public respectarea Legii 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, precum şi Decizia nr. 6351/2013 a Înaltei Curţi de Casație şi Justiție. Dacă furnizorul de agent termic precizează că debranșarea costă circa 300 de lei, solicit să explice rădăuțenilor de ce s-a plătit unei firme prietene, pentru echilibrare hidraulică, suma de 3572,34 de lei şi cum s-a ajuns la această sumă astronomică dacă vana folosită  costă în realitate circa 100 de lei”, a declarat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi crede că sute sau mii de persoane au fost păcălite în mod evident prin această găselniţă intitulată pompos „echilibrare hidraulică”, iar soluţia morală şi corectă ar fi returnarea sumelor de bani încasate ilegal.

„Vreau să-i asigur pe rădăuțeni că își vor primi înapoi birul perceput drept contravaloare pentru operaţiunea intitulată <echilibrare hidraulică>  cu extrem de multe scuze. Mai mult, din iunie 2016, debranșarea de la încălzirea centralizată se va face în baza Legii 325/2006 actualizată în următoarele condiții cumulative: acordul vecinilor de apartament, atât pe verticală cât şi pe orizontală, acordul scris al Asociației de proprietari, precum şi anunțarea în scris a operatorului care are calitatea şi de furnizor cu cel puţin 30 de zile înainte”, a precizat Cătălin Miron.

Candidatul liberal la funcţia de primar în Rădăuţi a promis că va sesiza orice derapaj al celor de la SC Servicii Comunale SA în ceea ce priveşte relaţiile cu cetăţenii oraşului, mai ales că a observat în ultima perioadă o atitudine de superioritate. „Atitudinea manifestată de SC Servicii Comunale SA în relația cu beneficiarii săi este străină de orice principiu economic. Tolerarea acestei realități înseamnă în fapt sacrificarea dezvoltării orașului. Vom urmări atent, nu numai astăzi, modul în care SC Servicii Comunale SA se comportă cu populaţia din Rădăuţi şi cu banii oamenilor, pentru că este de netolerat ca pentru anumite interese obscure să aibă de suferit o întreagă comunitate”, a conchis Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Birul perceput cu titlul de echilibrare hidraulică trebuie restituit populaţiei din Rădăuţi”.
 Vizualizări articol: 2547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cătălin Miron: „Birul perceput cu titlul de echilibrare hidraulică trebuie restituit populaţiei din Rădăuţi”5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De vazut ! trimis de
(23 nov 2015, 15:41:55
As fi bucuros sa se indrepte spre bine activitatea ,, Servicii Comunale ,, deoarece in multe zile calduroase , caloriferele erau supraincalzite, trebuind sa tinem geamurile deschise . De ce toate acestea ?
2.   Sugestii trimis de
(24 nov 2015, 10:20:52
Ca sa nu pot fi acuzat de subiectivism prin favorizarea unuia sau altuia dintre viitori nostri candidati, astazi il voi trage putin de maneca pe d-l Miron facandu-i doua observatii:
- nu mariti fortat numarul celor care au fost obligati sa cumpere vanele de echilibrare hidraulica(sute ?,mii ? ) pentru ca acea vana se monteaza cate una pe o coloana
- cu restituirea banilor e cam comica treaba deoarece daca oricine dintre noi va cumpara o marfa de la un comerciant si apoi gaseste aceeasi marfa in alta parte, mai ieftina ,va primi banii inapoi de la primul cumparator?

D-le Miron ,daca-mi permiteti o sugestie:cu vana si cu cheltuielile comune supraincarcate e clara dar d-l Tatar are multe alte bube ,bubite,buboaie, pe care le-am dori scornite putin si care tin de gospodarirea orasului nostru drag(orasul nostru se aseamana izbitor la ordine si curatenie cu incinta SC Servicii Comunale de care are grija marele gospodar musiu Tatar)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos fin de ardei copți pentru paste ( fără foc, de post) Acest deliciu rapid, pregătit la rece, este versatil și se poate folosi pentru paste ori orez sau ca adaos în salate, în perioada de post. Cei ce nu postesc îl pot folosi ca pastă tartinabilă (în amestec cu cașcaval ras ori... Citeşte