Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 ian 2015 - Anul XX, nr. 5 (5817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Ioan Balan: Rezultatele din 2014 ne dau convingerea că putem câştiga Primăria Suceava şi majoritatea în Consiliul Local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că rezultatele obţinute de liberali la alegerile de anul trecut îi dau convingerea că PNL va câştiga funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ şi majoritatea în Consiliul Local. Ioan Balan a amintit că Organizaţia Municipală Suceava a fostului PDL a obţinut la alegerile europarlamentare de anul trecut un scor de aproximativ 22%, ceea ce a plasat această filială pe primul loc la nivel naţional în rândul organizaţiilor de municipiu.

„La alegerile prezidenţiale, atât în primul tur, cât şi în al doilea am câştigat alegerile. Dar cel mai important este rezultatul turului al doilea, acolo unde ne-am situat la un scor în jurul a 60%. Aceste rezultate ne dau convingerea că folosind aceeaşi muncă în echipă şi aceeaşi determinare, la alegerile din 2016 vom câştiga Primăria Suceava şi majoritatea în Consiliul Local. Fără nici o urmă de aroganţă, e firesc ca organizaţia municipală să aibă în vedere încununarea activităţii prin câştigarea fotoliului de primar şi eventual majoritate în Consiliul Local”, a afirmat Ioan Balan. El a mai precizat că anul 2015 este extrem de important având în vedere că vor trebui armonizate structurile de partid în noul PNL, de la nivelul secţiilor de votare şi până la structurile judeţene. Balan a mai precizat că în perioada următoare va avea loc şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare, la care judeţul Suceava va avea 19 delegaţi, cel mai mare număr dintre toate structurile judeţene. Ioan Balan a arătat că 14 delegaţi vor fi de la fostul PDL şi cinci de la fostul PNL. El a explicat că la acest Consiliu Naţional de Coordonare vor fi dezbătute criteriile care vor sta la baza armonizării celor două structuri PDL şi PNL din teritoriu, se vor face propuneri pentru modificarea legislaţiei electorale, se vor stabili principiile care stau la baza constituirii viitoarelor grupuri parlamentare din Camera Deputaţilor şi Senat, urmând să fie discutate şi eventualele probleme existente în unele organizaţii de partid din ţară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: Rezultatele din 2014 ne dau convingerea că putem câştiga Primăria Suceava şi majoritatea în Consiliul Local.
 Vizualizări articol: 1814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: Rezultatele din 2014 ne dau convingerea că putem câştiga Primăria Suceava şi majoritatea în Consiliul Local0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei