Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 dec 2014 - Anul XIX, nr. 299 (5808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Flutur a prezentat cele trei mari realizări politice de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Co-secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, principalele trei realizări politice de anul acesta, la care a participat personal alături de colegii săi din partid. Gheorghe Flutur a pus pe primul plan consolidarea dreptei politice din România, prin înfiinţarea „marelui PNL”, în urma fuziunii PDL şi a fostului PNL. Flutur a ţinut să sublinieze că istoria va consemna faptul că fuziunea dreptei din România este una dintre cele mai mari realizări politice din anul 2014. „Personal am fost şi sunt unul dintre liderii politici care au contribuit substanţial la acest lucru. Drept dovadă, am făcut parte din echipa de coagulare a forţelor de dreapta, am participat la negocierile de vârf din această primăvară a lui 2014, şi sunt foarte bucuros că după aproape 25 de ani de tranziţie politică în România, în sfârşit dreapta s-a unit”, a declarat Gheorghe Flutur. El a arătat că cele două partide, PDL şi PNL, au lăsat orgoliile la o parte pentru coagularea dreptei, iar 2015 va fi anul desăvârşirii fuziunii în teritoriu între cele două formaţiuni politice. „Anul 2015 mi-l doresc a fi un an al desăvârşirii fuziunii în teritoriu între organizaţiile PDL şi PNL. Vreau să ne prindă jumătatea anului viitor cu toate lucrurile acestea finalizate, pentru a putea intra în linie dreaptă cu pregătirea anului electoral 2016, şi asta deoarece un partid responsabil trebuie să-şi facă un calendar de acţiuni”, a arătat co-secretarul PNL. Gheorghe Flutur a precizat că în acest sens, în data de 5 ianuarie 2015 va participa la şedinţa comisiei de unificare a celor două partide, în care vor fi stabilite criteriile, principiile şi o foaie de parcurs clară pentru anul 2015 în ceea ce priveşte noul PNL.

Flutur a mai adăugat că a doua mare realizare politică, „şi o spun şi în numele colegilor mei cărora vreau să le mulţumesc”, a fost repunerea judeţului Suceava pe harta României din punct de vedere politic. Gheorghe Flutur a precizat că acest lucru s-a întâmplat în urma alegerilor prezidenţiale din această toamnă, Suceava apărând pe hartă învingător pentru dreapta politicii, alături de judeţele din Transilvania, de Iaşi şi de alte judeţe. „A revenit Suceava. Au fost doi ani şi ceva în care socialiştii au crezut că au câştigat, dar mă bucur, şi foarte multă lume salută revenirea Sucevei şi a Bucovinei acolo unde îi este locul”, a mai spus co-secretarul PNL. 

Nu în ultimul rând, el a declarat că a treia realizare politică de anul acesta este consolidarea relaţiilor cu Uniunea Creştin Democrată (CDU), principala forţă politică din Germania. El a arătat că 2014 a început cu intensificarea relaţiilor politice internaţionale pentru PDL, şi în special cu Uniunea Creştin Democrată, iar anul acesta se încheie cu relaţii de vârf extrem de bune cu partidul care conduce Germania, „şi aş spune şi Europa, ca o forţă extrem de importantă”. „M-am ocupat de aceste contacte şi pentru mine este o foarte mare realizare. Şi vreau să-i mulţumesc şi domnului Ioan Balan pentru că în toate acţiunile a fost alături de mine ca vicepreşedinte al partidului nostru”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a prezentat cele trei mari realizări politice de anul acesta.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur a prezentat cele trei mari realizări politice de anul acesta3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei