Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 dec 2014 - Anul XIX, nr. 299 (5808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Deputatul PNL Ioan Balan privește cu optimism spre 2015

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL a trecut în 2014 cel mai important examen politic, şi anume câştigarea alegerilor prezidenţiale, însă pe liberali îi aşteaptă un an la fel de greu, pentru că vor trebui să armonizeze lucrurile în interior. Este concluzia exprimată de vicepreşedintele regional al PNL, deputatul Ioan Balan, în cadrul unei conferinţe de presă în care a făcut un scurt bilanţ al activităţii politice din acest an. Balan consideră că pentru a avea succes, liberalii trebuie să dea dovadă în perioada următoare de înţelepciune, înţelegere şi, cel mai important, de unitate. În calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL şi mai apoi a PNL după fuziune, Ioan Balan a ţinut să scoată în evidenţă succesul obţinut în alegerile europarlamentare din luna mai, când a avut cel mai bun scor electoral din ţară la nivel de municipii, dar şi succesul în alegerile prezidenţiale din noiembrie, când s-a clasat în topul naţional. Balan nu a scăpat prilejul să critice actuala administraţie a judeţului, arătând că nu s-a implicat suficient în promovarea zonei şi în atragerea de turişti, mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă.

„În această perioadă noi eram obişnuiţi cu tot felul de evenimente, iar turiştii aveau ce să vadă. Din păcate, lucrurile sunt tot mai palide şi se desfăşoară cu încetinitorul. Uneori ai senzaţia că nici nu se mişcă, ci sunt rămase pe loc. Nenorocirea este că nu sunt rămase pe loc aşa cum le-a lăsat fostul preşedinte al CJ, Gheorghe Flutur, în 2012, ci ele au suferit o deteriorare continuă. Am să las modestia deoparte şi poate am să fiu şi puţin cinic şi am să spun că aşa avem posibilitatea să evaluăm şi să comparăm ceea ce s-a întâmplat atunci când la CJ era administraţie PDL şi ceea ce se întâmplă astăzi. Nu aş fi spus lucrurile acestea doar din considerente politice dacă nu ne-am fi întâlnit chiar şi acum, venind spre sediul partidului, cu cetăţeni care ne-au întrebat unde sunt acele acţiuni din preajma sărbătorilor care se desfăşurau în vremea guvernării PDL. Le-am spus să aibă un pic de răbdare că ele vor reveni şi vor fi făcute cu mai multă dăruire şi cu mai multă dragoste”, a declarat Balan. Ioan Balan s-a arătat optimist vizavi de viitorul PNL, fiind convins că va deveni principala forţă politică a României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Ioan Balan privește cu optimism spre 2015.
 Vizualizări articol: 2536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Deputatul PNL Ioan Balan privește cu optimism spre 20153.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei