Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2014 - Anul XIX, nr. 278 (5787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Decizie

Viceprimarul municipiului Fălticeni, PNL-istul Gheorghe Aldea, a fost schimbat din funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul municipiului Fălticeni, PNL-istul Gheorghe Aldea, a fost schimbat ieri din funcţie de majoritatea formată din consilierii locali PSD. Gheorghe Aldea a pierdut funcţia de viceprimar după ce 12 consilieri au votat pentru proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Cătălin Coman pentru schimbarea viceprimarului.

“Având în vedere că majoritatea în Consiliul Local Fălticeni este asigurată de membrii PSD, 11 din 19 consilieri plus un consilier independent care sprijină inițiativele noastre şi ţinând cont de faptul că pe latură politică conducerea judeţeană a PNL le-a sugerat membrilor săi să se retragă din funcţiile de viceprimar, acolo unde majoritatea nu este asigurată, consider oportun pentru a munci în echipă şi în beneficiul cetățeanului schimbarea din funcţie a domnului viceprimar”, a motivat primarul Gheorghe Cătălin Coman iniţiativa de a schimba viceprimarul municipiului Fălticeni.

Cătălin Coman a precizat că decizia de schimbare a lui Gheorghe Aldea nu are nimic în comun cu rezultatul votului la nivel naţional, din 16 noiembrie 2014, nu este o decizie politică, ci una administrativă. 

La rândul său, Gheorghe Aldea a mulţumit pentru sprijinul acordat de membrii Consiliului Local în cei doi ani şi cinci luni din actualul mandat, precizând că şi-a făcut datoria faţă de municipiul Fălticeni.

„Nu este lipsit de importanță că am mai avut un mandat şi pe timpul domnului primar Tofan şi nu mi se reproşează nimic. Acesta a fost USL-ul, nu l-a făcut nici Coman şi nici Aldea, din păcate s-a dus. A apărut Ordonanţa 55, a dat voie la o anumită migraţie politică, altfel s-a votat, alta este componenţa în Consiliul Local. Vom vedea dacă este constituţională ordonanţa, în caz contrar vor fi anumite consecinţe, dar noi mergem înainte”, a precizat Gheorghe Aldea.

 

Constantin Bulaicon, noul viceprimar al municipiului Fălticeni

Singura propunere pentru funcţia de viceprimar a fost nominalizarea ing. Constantin Bulaicon. Propunerea a venit din partea consilierului Mihaela Bărbăcuţ, cu 12 voturi „pentru” (11 PSD şi un independent), Constantin Bulaicon fiind ales viceprimarul municipiului Fălticeni. Cei şapte consilierii ACL s-au abţinut de la vot.      

“Mulţumesc doamnelor şi domnilor consilieri pentru încrederea acordată şi îi asigur pe colegii consileri, pe cetăţenii municipiului şi pe domnul primar că voi depune toate eforturile necesare pentru a îndeplini în bune condiţii sarcinile primite, pentru a forma cu adevărat o echipă, pentru realizarea obiectivelor pe care domnul primar şi le-a propus pentru binele municipiului”, a declarat Constantin Bulaicon după validarea votului.

Constantin Bulaicon a fost primul primar pe care l-a avut acest municipiu după decembrie 1989.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul municipiului Fălticeni, PNL-istul Gheorghe Aldea, a fost schimbat din funcţie.
 Vizualizări articol: 2052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viceprimarul municipiului Fălticeni, PNL-istul Gheorghe Aldea, a fost schimbat din funcţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei