Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2014 - Anul XIX, nr. 242 (5751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultimul „transfer”

Doctorul Liviu Cîrlan s-a alăturat „independenţilor” din Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Partidul independenţilor” din Consiliul Local Suceava are de ieri un nou membru.

În ultima zi în care mai erau valabile prevederile Ordonanţei 55, care legalizează „migraţia” politică, doctorul Liviu Cîrlan, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, şi-a anunţat independenţa politică.

Acesta a devenit consilier local pe listele electorale ale PDL, care a rămas astfel cu şapte din cei zece consilieri obţinuţi la alegerile din 2012.

În prezent, oficial, PSD are şapte din cei 23 de consilieri locali suceveni, dar, în practică, social-democraţii se pot baza pe un număr de 13 voturi, luând în calcul şi cele şase voturi ale „independenţilor”.

Pe lista „independenţilor” din CL Suceava se regăsesc Liviu Cîrlan, Corneliu Vornicu, Vasile Mocanu, Costel Tătăranu, Adrian Arămescu şi  Daniel Ungurian.

PNL a rămas doar cu trei consilieri locali, din şase cât avea iniţial.

Odată cu plecarea lui Liviu Cîrlan s-au întărit rândurile noii majorităţi din Consiliul Local, care poate lua cu uşurinţă decizii atunci când este necesar votul a doar jumătate din numărul de consilieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Liviu Cîrlan s-a alăturat „independenţilor” din Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 4156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 9 voturi
Doctorul Liviu Cîrlan s-a alăturat „independenţilor” din Consiliul Local Suceava1.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ordonanta prostitutiei la final trimis de
(17 oct 2014, 11:29:36
Au trecut cele 45 de zile de cand spionul ponta a lansat ordonanta prostitutiei.Aceasta ordonanta face parte din planul "Ponta presedinte cu toate mijloacele specifice din dotare".Sa vii cu o ordonanta care anuleaza o lege 45 de zile e de rasul curcilor.Cred ca nici in Congo nu s-a dat vreodata o asemenea ordonanta.Domnul avocat al poporului Victor Ciorbea care era singurul care putea da ordonanta la Curtea Constitutionala nu a facut-o.Acum isi ia premiul de obedienta maxima fata de stapanul sau spionul. La DNA a fost depusa o plangere penala semnată de Klaus Iohannis, principala acuzaţie fiind cea de abuz în serviciu, ”împotriva numitului Dragnea Liviu Nicolae, sub aspectul infracţiunii de abuz în serviciu, prevăzută de art. 132 din Legea nr. 78/2000, rap. la art. 297 Cod penal”.
Iohannis reclamă faptul că ”au fost aduse vătămări” prin OUG 55/2014 tuturor candidaţilor la alegerile prezidenţiale şi în general interesului public care vizează desfăşurarea alegerilor în condiţii de egalitate de şanse şi de legalitate.
2.   Ordonanta prostitutiei la final trimis de
(17 oct 2014, 11:36:30
In 2012 domnul Ponta sustinea desfiintarea traseismului politic al parlamentarilor.In Proiectul de Constitutie USL a fost prins acest deziderat.Dar nu s-a rezolvat nimic.Mai mult domnul ponta a dat si aceasta ordonanta pentru traseismul primarilor pentru a castiga alegerile.Sunt sigur ca aceasta ordonanta va ajunge odata la Curtea Constitutionala care o va desfiinta.Atunci toti primarii si consilierii vor fi dati afara de pe post si toate actele semnate de ei vor fi anulate.De asemenea sper ca DNA sa analizeze unde s-au dus cei 2 miliarde de lei taiati de la investitii si fonduri europene,cui au fost dati,ce au facut primarii cu ei,ce firme au facut lucrari.
3.   Ordonanta prostitutiei la final trimis de
(17 oct 2014, 11:41:50
Aceasta ordonanta o consider cea mai mare lovitura adusa democratiei de la mineriade pana acum.Practic domnul ponta a desfiintat alegerile locale.Primarii si consilierii s-au ales singuri fara electorat.Propun ca domnul Ponta dupa ce ajunge presedinte sa dea un decret prezidential prin care sa desfiinteze actualul parlament si sa anuleze alegerile locale.Apoi sa mai dea un decret prin care sa numeasca parlamentarii,primarii,consili si presedintii de consilii judetene .Si toti de la PSD.
4.   Spionul P..II-2 trimis de
(17 oct 2014, 11:43:14
Pai...carlanul...carlan moare... Sa nu credeti ca numele nu prezinta fidel personalitatea individului...
Insa,,,,carlanul...toamna...mi tarziu...este sacrificat....! daca nu de multime...macar de bunul simt...care/daca...este .
Cat despre spionul-catastrofa, plagit in functie, se poate spune ca....de data asta natiunea va iesi la vot, si presedintele nu va fi ales de Botosani, Vaslui, Gorj si  ☭  din Teleorman... Si cine stie de nu va sta si el sa-si refaca doctoratul...meditat de Voiculescu, si examinat de....socrreloo...! Doamne ajuta-i pe romani ( care mai sunt)...!
5.   Ordonanta prostitutiei la final trimis de
(17 oct 2014, 12:10:56
Pai sa facem bilantul provizoriu.Se stie ca in mercato ultima zi e cea mai importanta,asa ca nu stim inca ce va aduce ziua de azi.Marii beneficiari ai celor 45 de zile de ‘mercato’ au fost Victor Ponta, Gabriel Oprea si Calin Popescu Tariceanu. In total, estimarile de moment arata ca circa 3.000 de alesi locali au schimbat PNL, PDL sau PPDD pe unul din partidele din Guvern.La PSD cifra ar fi de peste 2000 de alesi locali astfel: in jur de 350-400 de primari si mult peste 1.500 de consilieri locali, judeteni si municipali.UNPR. Partidul generalilor a racolat spre 60 de primari si peste 200 de consilieri. PLR. circa 500 de consilieri locali si 80-90 de primari.
6.   Ordonanta prostitutiei la final trimis de
(17 oct 2014, 12:17:32
Timp de 45 de zile România a fost în zona crepusculară în care şantajul la aleşii locali a devenit regula.Incepând cu 1 septembrie, ordonanţa de urgenţă a guvernului Ponta adoptată cu sfidarea Constituţiei, alegătorilor, societăţii civile, opoziţiei a aruncat o perdea de fum peste tot ce înseamnă democraţie românească.Presiunile exercitate de PSD la adresa primarilor şi consilierilor locali, au devenit intolerabile odată cu intrarea prostituţiei politice din zona interdicţiei în ceea a normalităţii prin efectul unei ordonanţe de urgenţă.”Ai trecut sau nu” a devenit salutul cu care au fost întâmpinaţi aceşti aleşi timp de 45 de zile, iar în cealaltă parte a balanţei au stat fonduri, contracte, slujbe ale lor şi familiilor, precum şi orice altceva mai poate arunca în ecuaţia şantajului maşinăria partidului stat.
7.   Ordonanta prostitutiei la final trimis de
(17 oct 2014, 13:12:19
Deci daca facem totalul puterea a reusit sa acapareze prin mijloace specifice cam 550 de primari de la opozitie. PSD avea după alegerile locale din 2012 1192 primari .deci cam acestea sunt proportiile dezastrului.Putem spune cu siguranta ca asistam la o deturnare a rezultatelor alegerilor locale 2012.Domnul Ponta a sters pe jos cu votul poporului roman .Pai in conditiile astea eu stau si ma minunez cum de nu are in sondaje 90%.
8.   Cornuto! trimis de
(17 oct 2014, 23:47:12
Un te duci tu mielule,
Un te duci tu mielule,
Sa pup coururi domnule,
Sa pup coururi domnule.

Mielul a crescut...
A ajuns Cârlan.
Dar încă mai suge...
Doar că a greșit țâța .
Era a lui mister coarne încovoiate tartorul miorițelor.(no name)

Unu-i Ungurian
Altu-i Tătăran
Iar altu-Mocan
Mări se vorbiră
Ca să mi-l doboare
Pe Cârlan ,
Care-i mai gogoman.
Bîști !(îndemn la berbeci,oi ,cârlani și alte cornute de talie mică).

9.   Alt tradator trimis de
(23 oct 2014, 09:49:47
Domnule Liviu Cîrlan sunteti un MARE tradator ! Va schimbati nevasta in timpul nuntii !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei