Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2014 - Anul XIX, nr. 235 (5744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Nechifor despre acuzaţiile PDL cu privire la Spitalul Judeţean: „Sunt intoxicări şi minciuni care pot fi dovedite cu surse credibile”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizației Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că acuzaţiile făcute de liderii PDL, cu privire la faptul că social-democraţii au susţinut în anul 2008 construirea unui supermarket în curtea Spitalului Judeţean, sunt „intoxicări şi minciuni care pot fi dovedite cu surse credibile”.

Cătălin Nechifor a ţinut să precizeze că de peste doi ani, de când conduce Consiliul Judeţean Suceava, a preferat să se axeze în principal pe administraţie, motiv pentru care a avut extrem de puţine intervenţii publice pe teme politice. „Asta deoarece lumea aşteaptă de la noi să facem lucruri pe administraţie, să facem proiecte şi dezvoltare, şi mai puţină politică, şi asta am făcut. Însă din timp în timp este nevoie să avem şi aceste mesaje politice, cu atât mai mult cu cât am văzut o serie de abordări din zona PDL şi PNL, ACL, şi nu vrem să creadă cineva că noi nu am putea cumva să polemizăm. Nu dorim lucrul acesta, dar să nu creadă cineva că noi nu am putea să venim cu ironii sau alte lucruri. Dar în general această perioadă de peste doi ani de mandat am dedicat-o strict administraţiei şi sper să fie printre puţinele abordări cu caracter politic pe care le fac în calitate de preşedinte al PSD”, a spus Nechifor.

El a precizat că afirmațiile liderilor PDL cu privire la intenţia PSD din anul 2008 de a susţine construcţia unui supermarket în curtea spitalului sunt minciuni, el susţinându-şi afirmaţiile cu articolele din presă apărute la vremea respectivă. Astfel, liderul social-democraţilor suceveni a arătat că în luna martie 2008, în presa suceveană a apărut poziţia PSD, precum şi cea a PNL, cu privire la construcţia acestui supermarket, cele două partide anunţând în mod oficial că se împotrivesc acestui proiect, totul prezentat într-un articol cu titlul „PSD şi PNL Suceava nu vor supermarket la Spitalul Judeţean”.

„Tot în acel ziar citim un lucru care demonstrează minciuna pe care au adus-o în spaţiul public cei de la PNL şi PDL referitor la Spitalul Judeţean, în povestea cu supermarketul. Astfel, atunci a apărut şi un alt articol care spune în titlu că PNL se distanţează de numirea lui Liviu Neamţu la conducerea Spitalului Judeţean, iar liderul de atunci al liberalilor, Tiberiu Prodan, spunea că nominalizarea s-a făcut cu acordul şi sprijinul PDL. Deci se vede clar că la acel moment managementul spitalului era la PNL sau PDL, în nici un caz de la PSD”,  afirmat Cătălin Nechifor.

El a subliniat că toate aceste articole din anul 2008 demonstrează în mod clar că afirmaţiile pedelistilor sunt „intoxicări şi minciuni care pot fi dovedite cu surse credibile”.

Nechifor a precizat că nu îşi doreşte să intre într-o polemică „mai brutală” cu unii dintre comunicatorii PDL şi PNL, printre care l-a nominalizat şi pe liderul PNL Suceava, Marius Zmău, însă „atunci când minciuna e atât de evidentă, trebuie să iei o poziţie”. Pe de altă parte, liderul PSD Suceava a făcut referire şi la afirmatia liderilor PDL cu privire la faptul că în campania pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, lupta se va duce între bine şi rău. „Am văzut şi ceva de basm, lupta binelui cu răul, ceva despre alianţa luminii şi întuneric. Şi am avut, aşa, sentimentul că suntem într-un fel de basm de Petre Ispirescu, şi parcă mai lipseau Lungilă sau Setilă, că Feţi Frumoşi şi zmei sunt”, a spus Nechifor. El a ţinut să le transmită liderilor PDL şi PNL Suceava că această campanie trebuie făcută cu lucruri care s-au realizat şi care pot fi probate, şi nu cu biciul, cu minciuni şi dezinformări. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor despre acuzaţiile PDL cu privire la Spitalul Judeţean: „Sunt intoxicări şi minciuni care pot fi dovedite cu surse credibile”.
 Vizualizări articol: 1429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Nechifor despre acuzaţiile PDL cu privire la Spitalul Judeţean: „Sunt intoxicări şi minciuni care pot fi dovedite cu surse credibile”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 oct 2014, 13:52:40
Minciuna se naste dintr-un adevar Domle' Nechifor ? Sunteti cel mai incompetent Presedinte de CJ de la Adam si Eva ! Promisiuni si iar promisiuni doar inainte de campanie iar in rest dormiti ! Cine dracu va mai crede Pinochio ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei