Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2014 - Anul XIX, nr. 234 (5743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Liderii PDL spun că cei de la PSD uită de contribuţia extraordinară a lui Flutur şi Irimie atunci când vorbesc de modernizarea Spitalului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că liderii social-democraţilor suceveni au început să se laude şi să vorbească despre modernizarea Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, însă uită să amintească cine a contribuit cu adevărat la această modernizare, şi în special uită de ceea ce voia să facă PSD la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ. „Da, s-au făcut lucruri extrem de bune şi necesare la Spitalul Judeţean. Dar corecţi fiind, trebuie să avem un istoric al faptelor”, a spus Balan. El a spus că în anul 2008, când Consiliul Judeţean a preluat în administrare Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, prima intenţie a PSD a fost de a demola spitalul vechi. „Dacă vorbim şi de Spitalul Judeţean, el era în atenţia PSD, dar nu ca instituţie, ci pentru terenul aferent. Şi amintiţi-vă că se punea în discuţie construcţia unui supermarket în curtea spitalului, dar şi de blocurile de locuinţe care se voiau construite în aceeaşi locaţie, şi amintiţi-vă şi de poziţia mea publică de la acea vreme. Asta era atenţia PSD”, a afirmat liderul PDL Suceava.

El a spus că toate acestea nu s-au mai întâmplat după venirea democrat-liberalilor la conducerea Consiliului Judeţean Suceava. Ioan Balan a subliniat că nu ar fi readus în discuţie toate aceste aspecte dacă actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul PSD Cătălin Nechifor, ar fi amintit măcar trei nume ale celor care au contribuit cu adevărat la modernizarea Spitalului Judeţean Suceava. Balan i-a nominalizat pe fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Cristian Irimie, liderul Organizaţiei Judeţene a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, dar şi fostul administrator al judeţului, Irina Vasilciuc.

„Unul dintre numele importante este al secretarului de stat dr. Cristian Irimie. A avut o contribuţie extraordinară pentru dezvoltare. Al doilea nume este Gheorghe Flutur, preşedinte al CJ în perioada 2008 – 2012, fără implicarea căruia nu s-ar fi mişcat foarte multe lucruri în spital. Şi de ce nu, în ultimul rând, vorbim de administratorul judeţean Irina Vasilciuc, care s-a ocupat extrem de aproape de toate proiectele Spitalului Judeţean”, a explicat Ioan Balan. El a adăugat că şi după anul 2012 s-au mai făcut „câteva lucruri” la Spitalul Judeţean, însă unele dintre acestea au fost începute de fosta administraţie judeţeană PDL şi au fost terminate de actuala conducere PSD a Consiliului Judeţean.

„Nu m-ar fi deranjat nimic dacă ar fi amintit măcar aceste trei nume, pentru că cei care lucrează în spital le ştiu, pentru că cetăţenii au văzut la vremea respectivă care au fost lucrări începute şi gândite de administraţia judeţeană PDL condusă de Gheorghe Flutur”, a afirmat liderul democrat-liberalilor suceveni. Pe de altă parte, Ioan Balan a ţinut să precizeze că abordarea celor din PSD cu privire la investiţiile din spitale s-a văzut cel mai bine în anul 2012, când oficialităţile judeţene „s-au înghesuit” pentru a inaugura un lift la Spitalul Municipal din Gura Humorului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii PDL spun că cei de la PSD uită de contribuţia extraordinară a lui Flutur şi Irimie atunci când vorbesc de modernizarea Spitalului Judeţean.
 Vizualizări articol: 1282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Liderii PDL spun că cei de la PSD uită de contribuţia extraordinară a lui Flutur şi Irimie atunci când vorbesc de modernizarea Spitalului Judeţean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei