Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În campanie

Filiala PRM Suceava a intrat în febra alegerilor prezidenţiale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala Suceava a Partidului România Mare a intrat în febra campaniei pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale, eveniment programat pentru data de 2 noiembrie. Saveta Ionesi, preşedintele interimar al filialei judeţene, a declarat că-şi doreşte o implicare mai energică din partea consilierilor locali şi a membrilor PRM în această campanie de susţinere a lui Corneliu Vadim Tudor.

„Rezultatele alegerilor europarlamentare au fost mulţumitoare, dar avem convingerea că se poate mult mai mult, iar acest lucru se va vedea pe 2 noiembrie. Pentru asta e nevoie ca toţi cei care mai au vreo urmă de naţionalism în ei să ne sprijine. Există un singur PRM, cel condus de Corneliu Vadim Tudor, deşi unele persoane străine de doctrina şi interesele acestui partid au încercat să ne submineze activitatea”, a spus Saveta Ionesi.

Trebuie spus că în acest moment PRM are 26 de consilieri locali în judeţul Suceava, dar este foarte posibil ca numărul acestora să crească în perioada următoare.

Practic, partidul are organizații doar în jumătate dintre unităţile administrative ale judeţului, în condiţiile în care acum câteva luni erau doar 38 de astfel de structuri.

Saveta Ionesi apreciază că până la mijlocul anului viitor în toate comunele şi oraşele din judeţ se vor constitui organizaţii ale PRM, iar în felul acesta alegerile locale şi parlamentare din 2016 vor putea fi pregătite în cele mai mici amănunte.

Activitatea din PRM Suceava a fost substanţială în ultima perioadă, organizându-se alegeri pentru ocuparea unor funcţii vacante. Astfel, în fruntea organizaţiei de femei a fost aleasă Ilenuţa Strugariu, consilier local la Pârteştii de Jos, un adevărat fief al PRM dacă e să ţinem cont că la alegerile europarlamentare din acest an scorul electoral obţinut a fost de 17%.

De asemenea, organizaţia de tineret are un nou preşedinte, în persoana lui Constantin Androhovici, în timp ce organizaţia municipală a PRM îşi va desemna preşedintele în scurt timp.

Tot în ultima vreme, zece membri PRM au participat la lansarea lui Corneliu Vadim Tudor în cursa pentru Cotroceni, susţinerea acestuia fiind, de altfel, principala temă a filialei Suceava pentru următoarele săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filiala PRM Suceava a intrat în febra alegerilor prezidenţiale.
 Vizualizări articol: 1587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filiala PRM Suceava a intrat în febra alegerilor prezidenţiale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte