Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2014 - Anul XIX, nr. 229 (5738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Variantă

Lungu propune ca primarii să-şi părăsească partidele, după ce sunt aleşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, proaspăt independent politic, este de părere că neafilierea politică a edililor este benefică pentru comunităţile care îi aleg în aceste funcţii. După ce a câştigat trei runde de alegeri susţinut de un partid - o dată ca membru PNL şi de două ori ca membru PDL, Lungu apreciază că independenţa după primirea mandatului de primar este cea mai bună soluţie. „Mi s-ar părea corect ca şi primarul, la fel ca preşedintele ţării, să-şi dea demisia din partid, după alegeri”, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, Ion Lungu.

El nu a negat importanța susţinerii politice a candidaţilor la alegeri, deşi în ceea ce-l priveşte, în cazul celui de-al treilea mandat consideră că pentru alegătorii suceveni a contat mai mult activitatea lui anterioară la primărie, decât faptul că a candidat din partea PDL. „Dacă mergeam cu voturile PDL, pierdeam şi eu”, a spus primarul.

Cu toată independența sa politică declarată, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale de luna viitoare Ion Lungu va susţine unul dintre candidaţi. Cine va fi acesta, va anunţa în curând. „Opţiunea pentru susţinerea candidatului la prezidenţiale este în curs de formare. Îl voi susţine pe cel care ne poate ajuta pe noi, sucevenii”, a afirmat Lungu. Întrebat în ce ar consta acest ajutor, el a răspuns că va preciza în momentul în care va spune pe cine sprijină. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu propune ca primarii să-şi părăsească partidele, după ce sunt aleşi.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lungu propune ca primarii să-şi părăsească partidele, după ce sunt aleşi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Demagogie extrema trimis de
( 2 oct 2014, 13:43:16
Am citit ce-a zis domnul primar si m-am crucit.Adicalea vezi doamne si-a dat demisia din PDL si a devenit independent pentru a sluji interesele urbei.Chiar asa domnule primar?
Am vazut ca domnul primar a fost la cele doua vizite epocale ale domnului Ponta la Dumbraveni(la prima vizita cred ca era in concediu de odihna chiar).Am vazut ca a prijinit cu mare avant ca independent crearea unei majoritati PSD in Consiliu Local.Am vazut ca a sprijinit ca independent indepartarea domnului viceprimar Doroftei.Si chiar stiu pe cine va sprijini domnul primar.Pe domnul Ponta.Curat independent coane ,la fel de independent cum sunt consilierii PDL,PNL care au trecut in tabara puterii,adica la ciolan.
2.   :)) trimis de
( 2 oct 2014, 14:14:27
Dupa 10 ani de Primarie si munca de partid chiar nu mai conteaza ce zice acest domn. Din pacate Suceava arata ca naiba, unul dintre cele mai urate orase din Romania! Pe langa boala mostenita, acest oras nici nu a avut norocul unui primar competent. Si asta nu o zic eu ca-s subiectiv, ci intr-un moment de onestitate, zecii de turisti care au vizitat acest oras!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei