Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2014 - Anul XIX, nr. 206 (5715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pregătire

Tabără de pregătire politică pentru tinerii social-democrați suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii social-democrați din județul Suceava sunt chemați la instruire într-o tabără de pregătire politică care va fi organizată în perioada 5-7 septembrie în municipiul Suceava, la Centrul Judeţean de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare. Tabăra la care vor participa peste 160 de tineri social-democraţi din organizaţiile de tineret din județ se desfășoară sub sloganul “Victor Ponta - 10 pentru România”. Preşedintele Tineretului Social Democrat Suceava, Alexandru Solcan, a declarat că participanții vor avea ocazia să îşi facă cunoscute ideile privind activitatea politică a PSD Suceava, privind actul de guvernare, dar şi să adreseze întrebări invitaţilor în cadrul atelierelor politice. Deschiderea oficială a Taberei de Pregătire Politică TSD Suceava va avea loc la Centrul Judeţean de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare Suceava, astăzi, începând cu ora 09:30. ”Atelierele politice se vor desfășura sâmbătă, începând cu ora 10:00, în incinta Centrului Judeţean de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare acolo unde vor fi prezenți reprezentanții județeni ai PSD, parlamentari ai partidului. Sunt foarte mândru când văd câţi tineri vor să se implice alături de noi. Această generaţie de la TSD are un mare merit deoarece a reuşit să modernizeze PSD. Astăzi avem datoria să ducem până la capăt politicile începute şi să arătăm că România este o ţară mândră!” a declarat Alexandru Solcan. Programul taberei de pregătire politică a tinerilor social-democrați suceveni prevede şi competiţii sportive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabără de pregătire politică pentru tinerii social-democrați suceveni.
 Vizualizări articol: 1023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tabără de pregătire politică pentru tinerii social-democrați suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei