Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iul 2014 - Anul XIX, nr. 166 (5675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precizări

Popovici: „După alegerile europarlamentare, PMP Suceava se află într-un amplu proces de reorganizare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Suceava, Corneliu Popvici, a anunţat că filiala judeţană pe care o conduce se află în momentul de faţă într-un amplu proces de reorganizare. Corneliu Popovici a declarat că după alegerile europarlamentare s-a făcut o analiză riguroasă a rezultatelor şi a cauzelor care au dus la scorul electoral nesatisfăcător pe care PMP l-a obținut în județul Suceava.

„Sigur, la prima vedere, rezultatul de puțin sub 5% în județ nu este un rezultat extraordinar de bun, însă în condițiile electorale și politice din Suceava, din multe puncte de vedere poate fi considerat încurajator. Și când spun acest lucru mă refer la faptul că suntem un partid nou, un partid înființat abia acum câteva luni în care majoritatea membrilor noștri nu au mai făcut politică și, prin urmare, lipsa de experiență s-a resimțit în rezultatul electoral. Însă eu nu privesc acest lucru în sens negativ, dimpotrivă, eu îl găsesc ca fiind un test foarte util și important”, a explicat Popovici. El a ţinut să le mulțumească tuturor membrilor și simpatizanților PMP Suceava care s-au implicat în ultima campanie electorală. Liderul PMP Suceava consideră că rezultatul obţinut de acest partid în judeţul Suceava este unul meritoriu și încurajator, având în vedere că toată campania electorală s-a bazat exclusiv pe contribuțiile financiare ale membrilor de partid.

„Suntem un partid aflat în opoziție, care nu coabitează cu nimeni, este abia la început și n-am beneficiat de logistica și butoanele puterii de care alte partide au beneficiat din plin. De aceea eu consider că fiecare vot obținut a fost un vot curat. N-a fost un vot cumpărat, obținut prin presiuni sau cărat cu mașina sau căruța de acasă la secția de vot”, a mai spus Corneliu Popovici.

Pe de altă parte, el a spus că reorganizarea partidului a început cu mutarea sediului PMP Suceava, din motive de ordin administrativ, din fosta locaţie din zona Mărăşeşti, într-o locație mai centrală şi vizibilă, respectiv în clădirea situată în faţa Banc Post din centrul Sucevei. „Costurile acestei schimbări de locație și amenajare a spațiului le facem tot prin eforturile noastre proprii”, a ţinut să precizeze Corneliu Popovici.

El a mai adăugat că membrii PMP Suceava au rămas o echipă unită, cu o viață intensă de partid și care în momentul de faţă lucrează la corectarea vulnerabilităților care au fost identificate după alegerile europarlamentare, şi din punct de vedere logistic și din punct de vedere al resursei umane.

„În ciuda multor neprieteni politici care împart tot felul de zvonuri referitoare la PMP Suceava, noi ne vedem în continuare de treabă și de parcursul nostru, parcurs pe care ni-l stabilim noi singuri, toți membrii PMP Suceava, nu de lideri mai mari sau mai mici de la alte partide mai mari sau mai mici sau care au fost absorbite cu totul”, a încheiat Popovici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popovici: „După alegerile europarlamentare, PMP Suceava se află într-un amplu proces de reorganizare”.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Popovici: „După alegerile europarlamentare, PMP Suceava se află într-un amplu proces de reorganizare”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PMP Suceava nu este vizibil. trimis de
(22 iul 2014, 00:40:32
Eu nu mai tin minte un singur lucru care sa fi facut, tin minte postere, tin minte oameni dar nimic altceva.

In Suceava cel putin nu vad persoane carismatice care sa inceapa sa stranga voturi.
NU stiu domnilor, cred ca trebuie sa luati lectii despre cum sa atrageti mai multi oameni.

Una din probleme este ca: aveti tineri, dar nu sunt nici unul din ei rafinati sa fie carismatic sau increderea sa intre in fata. Aveti si adulti mai cu experienta dar nu cred ca unul sau doi stiu despre politica.

Sau poate incercati politica corecta si nu va iese.

Oricum, ati avea success cu cineva carismatic in fata cu o echipa de incredere si la fel de carismatica. Sigur nu se exclude la doar domni, ar fi mai bine daca erau tineri. Tinerii conving mai usor oamenii.
2.   Mincinosule... trimis de
(22 iul 2014, 07:20:48
Pompierule nu mai spune minciuni ca esti penibil,sincer iti spun...ai curajul si spune adevarul...acum te-ai trezit din betie cu amicul Milici si ai inceput analiza,cam tarziu pompierasule,iar ai ramas ultimul...HA HA HA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei